2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6921 بازدید | 125 پست
گفتم اون محبت هام و یادت رفت تو این هفته لعنتی  میگه محبت کم اوردم

اصلا حافظه ماهی دارن

قدرنشناسن

دیگه این مدلی ک گیرت بیاد زحمت هر جی بکشی هیچی ب هیچیه

فقط از لحاظ جنسی میشه خرشون کنی

میدونی دو هفته یکبار سر چیز خیلی بیخود قهر میکردیم ولی این بار کینه کرده بود اصلا کوتاه نمیومد میگفت ...

شما حساس شدی و این به خاطر بارداری طبیعیه و ایشون انگار زیادی هاته ! از گرمیجاتش کم کن و اینکه هیچ وقت وابسته ی هیچ کس نشو 

تو این دنیا یکی کافیه بفهمه چقدر وجودش برات با ارزشه گند میزنه به احساست 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر وقیح صحبت کرده شوهرت حالم ازش بهم خورد به اینم میگن مرد؟ خجالت نمیکشه زنش دو سه تا بچه براش آو ...

میگفت یکی رو می‌خوام که محبت کنه بهم گفتم محبت ها ی من رو فراموش کردی

این بار انگار ازمن متنفر شده بود ،طفلی بچه هام و طفلی خودم قسم خوردم حفظ ظاهر کنم و ازش پول بکنم ،اولویتم خودم باشم خوده خودم

میدونی دو هفته یکبار سر چیز خیلی بیخود قهر میکردیم ولی این بار کینه کرده بود اصلا کوتاه نمیومد میگفت ...

یاد خودم افتادم هفت ماهم بود به حساب مرد خوبی بود برام مطمعا بودم از چشم پاکش ولی توی ماه هفتم رفته بود زن سیقه کرده بود یادم میاد چن ماه التماس میکردم که بهم پول بده برم لباس بخرم شلورام کهنه شده بود برم بخرم پول نداد تا روزی که سیقه کرده بود و اون روز به من ۱۵۰تومان پول داد که برم برا خودم لباس بخرم بعدش رفته بود اون زنه هشت سال بزرگ تر از خودشو یک ماه صیقه کرده بود یک میلیون ریخته بود حسابش بدون چونو چرا دلم خیلیییی شکسته خوب نمیدش هیچچچ وقت

هی میخوام با دوس پسرم کات کنم وقتی میام نی نی سایت شوهرای بعضی هاتونو که میبینم که چجوری باهاتون رفتار میکنن بیشتر عاشقش میشم

3 ساله باهمیم بدترین دعواهارو کردیم یک بارنگفته نمیخوامت.یا خیلی دعوای شدید بکنیم نهایت بعد 3 روز زنگ میزنه تازه اگه تو این 3 روز من زنک بزنم اصلا پسم نمیزنه قشنگ باهام حرف میرنه 

خودش راست میگه پس قدرمو بدون بقیه مردها بدرد نخورن

من برای مشکل بین خودم و همسرم خوندم 

۱۰۰۱تسبیح یا ودود رو بگو سوره مزمل بخون برای من که میگم زندگیم تو پرتگاه بود جواب داد چون اگه غلطی می‌کرد شوهرم خودم و بگم رو میکشتم چون تحمل این رفتار رو ندارم ۱۳ساله نه خیانت ازش دیدم نه هرزگی خدا رو شکر تحملش رو ندارم

تورو خدا بگو دیگه شاید گره از کار یه مسلمون باز کردی

۱۰۰۱بار ذکر یا ودود رو گفتم عزیزم سوره مزمل رو چند بار خوندم از خدا خواستم بخاطر بچه هام دل این مرد رو کمی آروم کنه خدا رو شکر شبش رفتم پیشش همیشه میرفت ولی موند کنارم فرداش باهام آشتی کرد

حرفت درست ولی تو این سیزده سال زندگی ذات کثیف و هرزگی ندیدم ازش خدا سر شاهده ،ولی این دفعه دیگه ...

گلم تمام افرادی که اینجا هی میگن شوهرت فلانه و بهمانه تو زندگی شما نبودن و نمیدونن که تو این ۱۳سال زندگی چطور بودید باهم 

پس لطفاً با این حرفا حال خودتو خراب تر نکن 

منم باردارم و واقعاً تو این بارداری تمام هورمونام بهم ریخت 

باور کن زندگی رو زهر کردم برا خودمو شوهرم 

من می‌دونم بهم ریختن هورمونها چقدر تأثیر داره 

خودت می‌دونی بیشتر دعواها به خاطر تغییر روحیه خودت بوده

حتماً همسرت می‌خواسته تو رو حساس کنه 

به نظرم نسبت به حرفش بیخیال باش 

و سعی کن اصن راجبش نه صحبت کنی نه فکر کنی 

با بچه های گلت شاد باش 

مطمئناً شوهرت از گفتن حرفش همون لحظه پشیمون شده 

خواهش میکنم هیچوقت دعواهاتو نیا اینجا بگو 

چون بقیه از زندگی تو باخبر نیستن و با شنیدن دعوا از طرف تو 

شوهرت رو قضاوت میکنند 

باید برای قضاوت کردن یه نفر تو دعوا حرفای دو نفر رو بررسی کرد نه یه نفر 

باید از دید هر دو نفر به قضیه نگاه کنیم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱