2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6920 بازدید | 125 پست
زنده باشید گلم ❤️ دقیقاً 👌❤️ همینطوره  هیچوقت دعواهاتونو اینجا نگید  فقط از این سایت ب ...

الهی امین بله شما و مریم خانم درک کردید اصل مطلب رو 

خوب راهنماییم کردید دوستان و مشاورای خوبی مثل شما دل نا آروم رو آروم می‌کنند و به راه درست هدایت می‌کنند باز ممنون وقت گذاشتید و برام نوشتید داشتم دق میکردم 

قبل بارداری منظورم رابطه بود تو یه هفته الان ده روز یکبار اون هم اجباری

الانم از راه هایی ک به خودت و بچه آسیب نمیزنه سعی کن نیازشو برطرف کنی، چون همسرت میلش بالاست به هرحال، پس شما به عنوان خانمش باید سعی کنی نیازشو‌تا جای ممکن برطرف کنی که ایشونم بهش فشار نیاد،چون هورمون مردا هم از طریق رابطه جنسی تنظیم مبشه و انجام نشدنش اذیتشون میکنه و عصبی میشن،مثل بارداری و پریود خانما

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بارداری منظورم رابطه بود تو یه هفته الان ده روز یکبار اون هم اجباری

الانم از راه هایی ک به خودت و بچه آسیب نمیزنه سعی کن نیازشو برطرف کنی، چون همسرت میلش بالاست به هرحال، پس شما به عنوان خانمش باید سعی کنی نیازشو‌تا جای ممکن برطرف کنی که ایشونم بهش فشار نیاد،چون هورمون مردا هم از طریق رابطه جنسی تنظیم مبشه و انجام نشدنش اذیتشون میکنه و عصبی میشن،مثل بارداری و پریود خانماا

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
قربون دلت برم، مردا گاهی حرفاشونو مزه مزه نمیکنن و فک میکنن این حرفا باعث میشه شما آگاه شی رو رفتارت ...

❤️🥺🙏🏼🥰🥰قربونتون برم من چقدر با درک و شعورید

باهاش حرف میزنم شب این حرفا رو زد ولی باز بغلم کرد و محبت کرد گفت تا بچه بدنیا بیاد لیست بنویس بریم وسایل برای خونه بخریم میگفت سرد شدم ولی عشقم بهت بر میگرده ،همیشه میگه تو نماز برام دعا کن از راه به در نشم 

حرفاتون خیلییی آرومم کرد ایشالا همیشه سلامت باشید به هر چی می‌خواد برسید و دلتون آروم باشه از ته دلم براتون دعا میکنم

الهی امین بله شما و مریم خانم درک کردید اصل مطلب رو  خوب راهنماییم کردید دوستان و مشاورای خوبی ...

خدا به دلت آرامش بده عزیز دلم 

همیشه پشت همسرت باش، جلوی بچه ها ازش تعریف کن، روزای خوبتونو یادآوری کن، هواشو داشته باش، شما غیر از همدیگه هیچکسو ندارید!! بچه ها هم نهایتا میرن سر زندگیشون ان شاالله، و نهایتا شما و همسرتون میمونید برای هم!

همیشه احترامشو حفظ من 

من واقعا تحسینت میکنم که انقدر خانومی و درک کردی همسرتو و با آرامش حرف زدی، و کار خیلی درستی کردی ک تو قهر تلاش کردی آشتی کنید، شما تو یه جبهه میجنگید، یار هم هستید نه دشمن!!! کسی ک میگه منت کشیدی اشتباه میکنه!! چون زندگیش براش بی ارزشه! البته که تو هرچیز باید حد نگهداشت،ولی کار درستی کردی که تلاش کردی برای ارامش رابطتون،

ام شاالله برای هم بمونید و سالهای سال با دل خوش و حال خوب کنار هم زندگی کنیدو دیگه غصه نیاد تو زندگیتون عزیزم🌸

❤️🥺🙏🏼🥰🥰قربونتون برم من چقدر با درک و شعورید باهاش حرف میزنم شب این حرفا رو زد ولی باز بغلم کرد ...

ممنونم عزیز دلم😍😍😍😍

این حرفاش همش نشون از عشق و وفاداریشه فقط بلد نیست درست نشون بده یا حالا شاید تو فشار زیادیه 

بهش بگو من به قداست عشق بینمون ایمان دارمو مطمئنم انثدرررر مردی که هییییچ نامردی نمیتونه تورو از راه بدر کنه!!

بگو وفاداریه تو افتخاره منه ، من خیالم از مرد بودن و وفاداریه تو جمعه، بگو تو هم درک کن که سختی ای ک من میکشم برای بچه دار شدن هم از عشق به توعه، وگرنه آدم نمیتونه ۱ لیوان آب رو ۹ ماه بی وقفه دستش بگیره چ برسه ب بچه و مشکلای جسمی و هورنونی ک پیش میاد برای آدم،

بهش همیشه بگو که چقدر دوسش داری و از داشتنش خوشحالی،مطمعنم خیلی توانایی و میتونی همه چیزو عاااالی پیش ببری دختر😍😍

هر زمان هرکاری داشتی و هر حرفی بود رو من حساب کن عزیزم❤️

زندگیتون پر از آرامش 

الهی امین بله شما و مریم خانم درک کردید اصل مطلب رو  خوب راهنماییم کردید دوستان و مشاورای خوبی ...

عزیزدلی 

خدارو شکر حالت خوب شد و تونستی با دید درست به قضیه نگاه کنی

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
خدا به دلت آرامش بده عزیز دلم  همیشه پشت همسرت باش، جلوی بچه ها ازش تعریف کن، روزای خوبتونو یا ...

دقیقاً

منت کشی اصن برای زندگی مشترک به کار نمیره

به این میگن از خود گذشتگی و کلی کمک می‌کنه به زندگی زناشویی 😍❤️

کسی که به این برسه که بعد ازدواج باید خودش رو تغییر بده 

می‌تونه رفتاراشو اصلاح کنه 

همون کاری که استارتر عزیز در اون سه سال زندگیش کردو باعث شادی و آرامش خودش در مرحله اول و بعد شادی و آرامش همسر و فرزندانش شد 🥺😍

إن شاءللّٰه بارداری تون از این به بعد پر از اتفاقات خوب باشه🤩

چون می‌دونم خیلی سخته تغییر هورمونها🥺و تغییر رفتار که اول خود آدمو اذیت می‌کنه و بعد دیگرانو

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
هر روز روزی یکبار تا 40 روز بین نماز مغرب و عشا بخون خیلی خوبه 

ممنونم عزیزم

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
هر هفته سه چهار بار براش شب میساختم لذت میبرد با خودم الان میگه میخواستم زن صیغه کنم میگم اون شبا یا ...

آخه قسمت خنده دار اینه که متاسفانه اکثرا به خودشون میگن این برای من این کارا رو می‌کنه ببین بقیه پاش بیفته برام چی کار می کنن. خانواده من خییییلی به داماد میرسن. حالا فکر کن شوهر من از یه خونواده مشکل دار و بی محبت افتاد وسط ظرف عسل. تو خونه ما تولد و کادو سفره چند رنگ و آقا آقا کردن بهش و ....

بعد یه مدت مدام می گفت خوش به حال فلانی و من بچه بودم تو رو گرفتم و عجله کردم و ....

منم اول رفتم اون مامان و بابای ساده و احمقم رو نشوندم سر جاشون گرچه که زیاد تغییر نکردند، بعد هم خودم با غرور و از بالا باهاش رفتار کردم. الان افتاده غلط کردن

قربون دلت برم، مردا گاهی حرفاشونو مزه مزه نمیکنن و فک میکنن این حرفا باعث میشه شما آگاه شی رو رفتارت ...

شما خودت درگير رمز گوشي همسرت هستي كه نميده بهت بعد اينجا راه كار ميدي؟ما از زندگي اين خانوم چيزي نميدونيم درست اما هيچ مردي حتي در بدترين شرايط نبايد زن باردارش رو رها كنه و بگه زن صيغه ميكنم حتي به شوخي هم اين حرف درست نيست مردي كه يك هفته با بچه هاي خودش هم طبق گفته اين خانوم صحبت نميكنه به نظرم از لحاظ عاطفي مشكل داره،اين خانوم حتما بايد از مشاوره كمك بگيره شما هم كمك بگير از مشاوره براي زندگيت چون ندادن پسوورد گوشي به هر دليلي شك برانگيز هست

دقیقاً منت کشی اصن برای زندگی مشترک به کار نمیره به این میگن از خود گذشتگی و کلی کمک می‌کنه به زند ...

عالی👏👏

شما خودت درگير رمز گوشي همسرت هستي كه نميده بهت بعد اينجا راه كار ميدي؟ما از زندگي اين خانوم چيزي نم ...

عزیزم خدارو شکر میکنم که مشکل منو همسرم حل شد و الان پسوردش رو دارم،اگه دغدغتون این مشکل منه!

من کجای صحبتام گفتم همسرشون کارشون درست بوده؟؟؟ 

نمیتونم درک کنم کسایی ک مثل شما دنبال نقص تو روابط دیگران هستن تا یا از درد دلاشون استفاده کنن برای شک به دل طرف انداختن یا به رو‌ آوردن دردو دل و سو استفاده،

من شاید اصلا تو ۲مورد تو زندگیم مشکل داشته باشم تو ۱مورد ک ندارم میتونم دوستمو راهنمایی کنم،الان شما حس برنده بودن داری که اومدی تو تاپیک دوستمون مشکل زندگی منو مطرح کردی؟؟؟؟؟

من خودم ۳ساله ک تمام مشکلاتم رو با مشاور حل میکنم و الحمدلله خوشحال و راضی هستم 

از خدا هم برای روح پر درد شما با این پیام ها با اینهمه بار منفی آرامش میخوام🙏