2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6921 بازدید | 125 پست
وا ،یک هفته نتونسته تحمل کنه؟!این مرد  و بنداز سطل آشغال

سیزده ساله زندگی کردم باهاش ده سال رو خودم به گند کشیدم ولی خیانت ندیدم ازش سه سال رو عاشقش کردم دیوانش کردم الان این حرف رو زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر هفته سه چهار بار براش شب میساختم لذت میبرد با خودم الان میگه میخواستم زن صیغه کنم میگم اون شبا یا ...

چقدر وقیح صحبت کرده شوهرت حالم ازش بهم خورد به اینم میگن مرد؟

خجالت نمیکشه زنش دو سه تا بچه براش آورده هیچی واسش کم نذاشته سر یه هفته قهر همچین حرفی زده!!

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

عزیزم مردی که بخواد بره بازن دیگه رابطه بزاره بخاطر کمبود محبتش نیست بخاطر ذات کثیف و هرزگیشه 

تو اصلا به کنار به خاطر کمبود محبت ۱۰ روز بچه هاشو رها کرده بود ؟ مگه حیوانه که مسئولیت و عاطفه سرش نمیشه و فقط رابطه براش مهمه؟ 

قبول کن ذات شوهرت خیلی کثیفه 

علت قهرتون چی بوده؟

میدونی دو هفته یکبار سر چیز خیلی بیخود قهر میکردیم ولی این بار کینه کرده بود اصلا کوتاه نمیومد میگفت آرامش رو نگیر از زندگیمون باردارم هورمون ها و اخلاقم قاطی کرده 

نگاه می‌کرد تو چشمام میگفت خیلی دوست دارم با بغض 

امشب نگاه کرد و گفت برای جبران محبت میخواستم زن چندین ساله صیغه کنم 

چطوری سه سال عاشقش کردی؟ 

محبت کردم غر نزدم باهاش رفیق شدم اونم واقعا عشق و درک کرد و عاشقم شد هر کاری میگفتم می‌کرد همه چی میخرید میگم دنیا رو به پام میریخت 

عزیزم مردی که بخواد بره بازن دیگه رابطه بزاره بخاطر کمبود محبتش نیست بخاطر ذات کثیف و هرزگیشه  ...

حرفت درست ولی تو این سیزده سال زندگی ذات کثیف و هرزگی ندیدم ازش خدا سر شاهده ،ولی این دفعه دیگه انگار کم آورده بود ولی این حق من نبود