2777
2789
عنوان

رابطه من با هَووم عکس😍😍

2875 بازدید | 145 پست

بچه ها منو این دختره از یه پسر بازی خوردم اون ۳ سال من ۶ ماه 

همزمان با جفتمون بود

الان چتمونو ببینید 

دکمشو زدیم هردو 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمام عکست که نیمده ولی برگام

عزبزم لینکو کپی پیست کن تو گوگل

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

لایک

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

دختررررر

قبلش حالشو میگرفتین بعدددد کات

با ی پیج فیک میرفتین دایرکت پسره میگفتی من میدونم همزمان با دو نفری اگه ی مقدار مثلا ۲ تومن پول نریزی بهم میرم به ار دوتاشون میگم

پولو میگرفتبن پنجاه پنجاه

بعد سیکشو میزدین

اه