2777
2789
عنوان

آشتی کردم بعد نه روز با همسرم ولی بهم گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 6919 بازدید | 125 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدارو شکر میکنم که مشکل منو همسرم حل شد و الان پسوردش رو دارم،اگه دغدغتون این مشکل منه! من کج ...

والا دغدغه ندارم من اما سرپوش گذاشتن روي زندگي ديگران و اشتباهاتشون درست نيست اصلا اينكه يه زن مدام بره بگه من عاشقتم دوست دارم دردونه اي گره از مشكلات زناشويي باز ميكنه؟؟نه اصلا بلكه اون مرد فكر ميكنه اسمون سوراخ شده و ابشون افتاده پايين اگر شما تجربه يك سال زندگي داري من تجربه ١٥ سال زندگي مشترك دارم و بارعا با تراپيست صحبت كردم ،اين چيزهايي كه شما راهكار دادي سرپوش گذاشتم رو كارها و حرف هاي دست همسر ايشون هست اين خانوم حتما حتما بايد مشكلتين رو با تراپيست حل كنن و از ف ،من يه هيچ وجه نميدونم مردي رو كه حتي به شوخي بگه ميخواستم برم زن صيغه كنم رو بپذيرك شما خودت رو بزار جاي ايشون ميتوني؟

والا دغدغه ندارم من اما سرپوش گذاشتن روي زندگي ديگران و اشتباهاتشون درست نيست اصلا اينكه يه زن مدام ...

و در اخر اميدوارم همه تو زندگيشون ارامش داشته باشن اما خانوم هاي عزيز زياد از حد محبت نكنيد به همسرتون بزاريد قدر شما رو بدونن با لوس بازي و حرف تكراري عاشقتم قربونت بشم زندگي گل و بلبل نميشه زندگي كردن درست سياست زنانه ميخواد نه لوس بازي