2777
2789

قضیه در مورد خانواده شوهرم هستش 

من اولین عروس این خانوادم و 10ساله عروسی کردم تو این ده سال کوچکترین بی احترامی به من نکردن و منم هم همینطور خلاصه هوای همدیگه رو خیلی داریم و خیلی خیلی صمیمی هستیم اصلا کوچکترین دخالت تو زندگی همدیگه نداریم البته جز خواهر شوهرم
یه برادرشوهر دارم سی سالشه و دنبال یه کیس مورد نظر خودشونن
یه چند جا هم رفتن قبلاً ولی نشده .
بعد جالب این جاست من پریشب خواب می‌دیدم عقد برادرشوهرمه و شوهرم این خوابو به مادرشوهرم گفته
ودر جوابش مادرشوهرمم برگشته گفته آره ما تازه از خواستاری داریم میایم و قرار شده طرف دختر بهمون جواب بده
این قضیه برا دیروز صبح 11ونیم بود .اونا رفتن خواستاری به شهر دیگه که یه ساعت فاصلست و برگشتن ساعت یازدهم نیم خونه بودن

بعد من دیدم برادرشوهرم یکسره داره با یه نفر چت می‌کنه وقتی بهش گفتم کیه گفت همون دخترست و قیافه من😳😳😳 مگه میشه طرف تو عرض سه چهار ساعت بهت پیام بده و تند تند زنگ بزنه و البته اون موقع ساعت 3بعدازظهر بود یکدفعه گفت دختره همش میگه عکس بفرست من چند روز پیش یه چندتا فرستادم و همچنان من🧐🧐🧐 این اولین سوتی

و در همون حین خواهرشوهرم اومد رفت آشپزخونه با مادرشوهرم پچ پچ کرد و من گفتم خب بمنچه  اومد نشست گفت امروز صبح رفتیم خواستگاری وقتیم من چهرششو گفتم به کس شبیه گفت خیلی نازه ویدفعه دخترش گفت دیروز با مامانمم حرف میزد صداش ناز بود

و قیافه من اون لحظه 😳😳😳😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و کم کم به این قضیه پی بردم که اینا چند روز پیش رفتن خواستگاری همچی اوکی شده عقد ماهه بعده و ما از هیچی خبر نداریم مگه میشه همچین چیزی حالا خوب شد شوهرم گفت وگرنه هیچی نمیگفتن حداقل بگین آدم آماده شه

از دیروزه همش ناراحتم مگه ما غریبه ایم باران اصلا حسادتی نیستم که بگم حسودی میکنم

البته فکر میکنم به خاطر مانتویی بودنم نمیگن چون قبلاً به چند باری گفتن که چادر سر کن بریم خواستگاری و منم قبول نکردم

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم یانه

تاالان که چیزعجیبی نبوده چون تاوقتی اوکی نشه قرارنیست همه خبرداربشن شاید10جابرن نشه اونوقت چه پسر چه دختر سرشکسته میشن جلوی خانواده. حتما تازه جواب بله گرفتن ومنتظرفرصت بودن بهتون بگن

وخدایی که به شدت کافيست✅. خدایا پناه همه بی پناهان باش✅

خب شاید فکر شو نمیکردن این سری جور بشه میخواستم اگه حتمی شد بت بگن بی خیال الکی غصه چیو میخوری ...

آره اینم درست ولی خب وقتی اکی شده بهم میگفتن که آره رفتیم جور شده

تاالان که چیزعجیبی نبوده چون تاوقتی اوکی نشه قرارنیست همه خبرداربشن شاید10جابرن نشه اونوقت چه پسر چه ...

خب آخه چرا دروغ میگن بگن رفتیم خواستگاری بله رو گرفتیم 

مگه من لولو خورخوره ام

کلا تو اینجور مسائل هیچ انتظاری نداشته باشین

خودتون راحت ترین

یکم گه بگذره هر چی بشه به اشتباه پای حسادت شما ممکنه بذارن

از شما چیزی نخواستن کاری نکنین یا حرفی نزنین

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه به من نمیگفتن ناراحت نمیشدم زندگی خودشون بمن مربوط نیس 

شوهرم باید ناراحت بشه که برادرش ک اونم باز به خود شوهرم مربوط ناراحت بشه یا نشه 

البته اینارو ک گفتم متقابلا منم چیرای شخصی و خصوصیمو بهشون نمیگم اینکه قرار کجا مسافرت بخرم چه وسیله ای بخرم و ...