2777
2789
عنوان

دوست صمیمیم هرکاری میکنم

135 بازدید | 9 پست

میره همون کارو میکنه گاهی حسودی میکنه و قشنگ میفهمم بعضی کاراشو هرچی بگم میگه منم همینطور یا ی چیزی بگیرم قیافش ی جوری میشه بعد میره عین وسیله من میخره یا دوست داره عین من باشه مدلش( خودشیفته نیستم واقعا ادم اینطوریم نیستم ولی رفتار دوستم دارم میگم) ی وقتا هم چیز خصوصی زندگیم دوست ندارم بگم بعد ک بفهمه میگه چرا نگفتی بهم پس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یه بیگناهی رو انداختن زندان حبس ابد به جرم قتل. چند سالی اونجا موند و گریه و زاری. به خدا گفت خدایا هر کی ندونه تو که میدونی من بیگناهم. چرا نجاتم نمیدی؟ شب خواب دید افتاده جهنم و باز گریه و زاری میکنه. خدا یه طناب براش انداخت که بره بهشت. اون خوشحال طناب رو گرفت و رفت بالا. دید طناب داره تکون میخوره دید چند جهنمی هم دارن از طناب بالا میرن. داد زد این طنال مال منه. طناب رو تکون داد اونا افتادن. همون موقع طناب از بالا قطع شد. اونم برگشت تو جهنم! 

همه حسادت میکنن ولی دوستی که واقعا برات خوشحال شه کمه

درسته من سر دانشگاهمم ک قبول شدم دوستم کلا ی جوری یود خودش پشت کنکور موند ولی من علوم آزمایشگاهی ک قبول شدم ی جوری حتی پشت چت متوجه میشم خشک حرف میزنه راجبش

درسته من سر دانشگاهمم ک قبول شدم دوستم کلا ی جوری یود خودش پشت کنکور موند ولی من علوم آزمایشگاهی ک ق ...

همینجوریه کلا پیدا کردن دوست راحته اما دوستی که واقعی باشه سخته بهتره خیلی باهاش صمیمی نباشی اینطوری روی تو هم تاثیر میزاره