2777
2789
عنوان

خانوما ببین حق دارم ناراحت شم یانه🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 48 پست
کلا تو اینجور مسائل هیچ انتظاری نداشته باشین خودتون راحت ترین یکم گه بگذره هر چی بشه به اشتباه پای ...

شوهرم میگه .میگه ولش کن نگفتن که نگفتن 

حالا برگشته میگه کارای ارایشگاهش باتو هستشا گفتم کار دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و کم کم به این قضیه پی بردم که اینا چند روز پیش رفتن خواستگاری همچی اوکی شده عقد ماهه بعده و ما از ه ...

احتمالا یه موضوع دیگست که خواستن فعلا چیزی نگن اگر آکی شد برن،بهرحال پوشش شما هر چی باشه،بعدها هم همین خواهد بود،چه فرقی میکنه!مگه اینکه تظاهر به پوشش خاصی کنن که اصلا درست نیست،بهتر که نرفتین

بابا به خدا خاستگاریو نباید جار بزنن

هر چقدرم صمیمی باشی باز عروس اون خانواده ی و خونه تون جداس 

مام واسه داداشم خاستکاری رفنیم چند بار جور نشد هر بار مامانبزرگم میدونس جور نمیشد دیگ سریای اخر نگفتیم تا وقتی ک جور شد بله برون گرفتیم

حق داری ناراحت شی...ولی غصه نخور...قوم شوهر هستن‌دیک..خودمم صمیمی هستم ولی روانشناسی میگف اصلا نباید ...

موافقم باهات .از این ناراحتم که باهاشون صمیمی هستم و نگفتن 

پدرشوهرم اینا بخوان آب بخورن باید به شوهرم بگن چند سال پیش دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد بعد از همه چی به ما گفتن منم گفتم مگه ما غریبه بودیم زودتر می‌گفتین پدرشوهرم چی برگرده بگه خوبه گفت خوب کاری کردیم و این ینی چی ؟ولش کن تو هم اصلا راجع به هیچی ازشون نپرس 

دیروز عروسی خواهر شوهرم بود . تو تالار و بزرگ.من اومدم اماده شم‌. اون یکی خواهرش به شوهرم گفت زنت میاد کجا نمیخواد بیاد اون نمی فهمه یه تبریکم بگه. ماهم نزفتیم. اصلا تا دیشبم مشکلی نداشتیم مثلا.. منم کلا دیگه کاری ندارم. نه کادو میدم نه تبریک نه پاگشا و دعوتی

اگه به من نمیگفتن ناراحت نمیشدم زندگی خودشون بمن مربوط نیس  شوهرم باید ناراحت بشه که برادرش ک ...

شوهرم عین خیالش نیست .برگشتن به شوهرم گفتن خانوما چادر سر کنه ببرمش خواستگاری شوهرم گفت نمی‌خواد ببریش

احتمالا یه موضوع دیگست که خواستن فعلا چیزی نگن اگر آکی شد برن،بهرحال پوشش شما هر چی باشه،بعدها هم هم ...

خب آره پوشش من اصلا ربطی نداره به خواستگاری من مانتوییم ولی کلا مانتو بلند میپوشم