2777
2789
عنوان

خانوما ببین حق دارم ناراحت شم یانه🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 48 پست
شوهرم عین خیالش نیست .برگشتن به شوهرم گفتن خانوما چادر سر کنه ببرمش خواستگاری شوهرم گفت نمی‌خواد ببر ...

خب دیگه شوهرتون ناراحت نیس به قول گفتنی بدتون نیاد شما چرا کاسه داغ تر از آش بشی؟

و این مساله که پیش اومده غیرمستقیم بشما هشدار داده شده که شما فقط نقش عروس خانواده رو دارید نه نسبت خونی و صمیمی!

پس همونطور که اگه همسایه میرفت خاستگاری شما نباید ناراحت بشی الانم نباید بشی

اما اگه از شما میخوان کار بکشن یا زحمت براتون درست کنن بدون گلایه و تیکه بگید در توانم نیس اگر اون ها معترض شدن ک چرا غریبگی میکنی اونوقت شما جاش هس ک بگید چون شما بهم گفتید غریبه هستم منم جایگاهمو فهمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا برای خواهرمم اینجوری شد فک کن جاری دار شده بود من یه هفته زودتر از خواهرم میدونستم 

یه روز ک امد به ما بگه  جاری گرفته گفتم میدونم فلانیه گفت چرا نگفتی 

گفتم بگم ک بین زن و شوهر دعوا بشه..تو ک میدونستی اینا میرن خواستگاری حالا واسادن جواب مثبت بشه بهت بگن 

به نظر منم خودتو قاطی نکن چون هرکار کنی میگن حسادته مثل خواهرم ک تا به مادرشوهرش گفت سریع شوهرشو علیهش کردن ک اره تو حسودی میکنی درصورتی ک برای خواهرم تو مراسمات کم نذاشتن  و ماهم کم نذاشتیم 

هیچی نگو هیچ کاری هم نکن فقط عین خودشون مثل مهمون برو بیا اگه توقع پاگشایی داشتن هم لبخند بزن و بزار هروقت برا خودت جور بود بحث نکن باهاشون چون از نظر اونا کار درست رو کردن و هرچی ک گله کنی سر شما خالی میکنن حتی اگه اونور کوچکترین بحثی بشه میگن فلانی دعا نوشته

پدرشوهرم اینا بخوان آب بخورن باید به شوهرم بگن چند سال پیش دقیقا همین اتفاق برای ما افتاد بعد از همه ...

متاسفم براشون برادرشوهرم برگشته میگه خب شد نگفتیم بمون بسوز 

دروغ گفتن چون اگ راست میگقتن داستان درست میکردی 

آخه میدونین چیه همه میدونستن خاله ها مادربزرگ‌ها عمه ها مادرشوهرم میگه تو چیزی نرسیدی که بگیم خب من از کجا بفهمم