2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد گرفتنش خیلی زمان میبره ؟؟ در ضمن ممنون که جواب دادین 🤍🤍 میشه تو دوتا سبک نقاشی تلاش کرد و ...

خواهش میکنم ❤️

بله که میشه

ولی سیاه قلم تکنیک حساب میشه، سیاه قلم ممکنه مثلا سبک هایپررئال باشه

اما سوررئالیسم سبک هست که میشه با تکنیک سیاه قلم ، رنگ روغن، آبرنگ یا هرچیزی اجرا بشه

شما منظورت از سیاه قلم کلاسایی هست که چهره پیرمرد و اینا میکشن با ذغال ؟

آقایون دعوت به دوستی ندن
خواهش میکنم ❤️ بله که میشه ولی سیاه قلم تکنیک حساب میشه، سیاه قلم ممکنه مثلا سبک هایپررئال باشه ا ...

من چیزی از هنر نمیدونم تازه میخوام شروع کنم وسایل سیاه قلم و رنگ روغن رو بشناسم 

منظورم از سیاه قلم هر سبکی از سیاه قلم هست مثلا میشه یه نقاشی ماوراء الطبیعه از سورئال رو با سیاه قلم کشید 

با هرچیز دیگه ای که با ذغال و قلموهای سیاه قلم به نرسیم دربیاد

این سبک از سورئال هم که گفتید همیشه برام جذاب بوده فقط اسمش نمیدونستم چی بوده به نظرم باید چندتا کتاب مطالعه کنم

🤍🤍بسیار مچکرم از شما و راهنمایی قشنگتون

من چیزی از هنر نمیدونم تازه میخوام شروع کنم وسایل سیاه قلم و رنگ روغن رو بشناسم  منظورم از سیا ...

خواهش میکنم عزیزم

من خودم طراحی یاد میدم

به نظرم بهترین کار اینه که همین کلاس سیاه قلم و طراحی رو اول شروع کنی و وقتی دستت تو طراحی قوی شد

میتونی کلا سورئال کار کنی با هر تکنیکی که بخوای 

اگر میخوای چندتا کتاب بهت معرفی‌کنم

آقایون دعوت به دوستی ندن
خواهش میکنم عزیزم من خودم طراحی یاد میدم به نظرم بهترین کار اینه که همین کلاس سیاه قلم و طراحی رو ...

😍😍😍چقدر خوب موفق باشید خوشحال شدم با یه هنرمند حرف زدم 

دقیقا میخواستم بگم چند تا کتاب برای شناخت دنیای هنر و سبک نقاشی ها بهم معرفی کنید خیلی دوست دارم سبک نقاشی هاو نقاشای معروف دنیا رو بشناسم 

ممنون میشم این لطفو بهم بکنید

😍😍😍چقدر خوب موفق باشید خوشحال شدم با یه هنرمند حرف زدم  دقیقا میخواستم بگم چند تا کتاب برای ...

مرسی عزیزم شماام همینطور 😍

کتاب هنر رنگ ایتن برای رنگ شناسی عالیه

کتاب شورشیان قرن بیستم 

کتاب نقاشی ایرانی از آغاز تا عصر حاضر

کتاب هنر در گذر زمان که هر هنرمندی باااااید خونده باشه

و کتاب سبک ها و مکتب های هنری فرهاد گشایش ترجمه کرده برای شناخت سبک ها خوبه

کتاب زیاده فعلا از اینا شروع کن 😅❤️

آقایون دعوت به دوستی ندن
مرسی عزیزم شماام همینطور 😍 کتاب هنر رنگ ایتن برای رنگ شناسی عالیه کتاب شورشیان قرن بیستم  ک ...

😍❤💙💚🤍ذوق مرگ شدم فکر نمی‌کردم همچین کتابهایی وجود داشته باشه فکر کردم خیلی آشنایی با دنیا هنر سخته حتی سخت تر از رشته ای که میخونم 

من رشتم حقوقه سال بعد آزمون وکالت دارم مثلا 😝😅

برات از ته دلم دعا میکنم مشکلی که در حال حاضر داری به بهترین شکل حل بشه ان شاءالله دست به خاک بزنی طلا بشه عزیزم 🤍🤍🤍