2777
2789
استعدادم صفره علاقم ۱۰۰ 🤭😄

همین ک ب نقاشی جذب میشی یعنی داری استعداد وقتی بری سمتش میبینی انجام دادنش خیلی آسونه 

نقاشی فقط تمرینو‌ نمونه کار میخاد هر دفعه از دفعه قبل بهتر کار میکنیو بهتر یاد میگیری 

من خودم قبلن کلاس میرفتم ولی جدیدا خودم میرم دنبالش خیلی لذت بخش تره 😻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍❤💙💚🤍ذوق مرگ شدم فکر نمی‌کردم همچین کتابهایی وجود داشته باشه فکر کردم خیلی آشنایی با دنیا هنر سخ ...

وای مرسی عزیزمممم چقدر به این دعا نیاز داشتمممم🥲

نه اصلا سخت نیست تازه اینارو خوندی بیا بازم کتاب هست که بگم😂

آقایون دعوت به دوستی ندن
خیلی خیلی من کلا سرم درد میکنه چیزای جدید یاد بگیرم تا دلتم بخواد خنگ بازی در میارم ولی سمجم😂 ازون ...

من عاشق هنر و نقاشی ام و به طرز عجیبی استعدادم تو این زمینه کشف شد هیچی دیگه تصمیم گرفتم بچسبم بهش ولش نکنم 

چقدر شما تو این زمینه واردین کیف کردم رشتتون نقاشی بوده؟

مرسی عزیزم

من کلا خانوادم هنری بودن خودمم از بچگی کلاس نقاشی و اینا همش رفتم

دانشگاهم طراحی لباس خوندم و گرافیک

آقایون دعوت به دوستی ندن
همین ک ب نقاشی جذب میشی یعنی داری استعداد وقتی بری سمتش میبینی انجام دادنش خیلی آسونه  نقاشی ف ...

اره خیلی لذت بخشه عزیزم خیلی 

حوصله و صبر هم زیاد میخواد البته 

فکر آدم رو عوض میکنه دید آدم رو هم خیلی عوض میکنه 

وای مرسی عزیزمممم چقدر به این دعا نیاز داشتمممم🥲 نه اصلا سخت نیست تازه اینارو خوندی بیا بازم کتاب ...

😂همینا یه سال زمان میبره بخونمش 

خواهش میکنم شما سخاوت مندانه بهم کمک کردید منم از ته دل براتون بهترین هارو خواستم 

ولی خوشحال میشم با شما دوست بمونم 🤍🤍اگر افتخار بدید من از ادمای اهل هنر خوشم میاد از آدمایی که دنبال پیشرفتن و راکد نیستن 

😂همینا یه سال زمان میبره بخونمش  خواهش میکنم شما سخاوت مندانه بهم کمک کردید منم از ته دل برات ...

ممنونم عزیزم منم خوشحال میشم دوست بشم با آدمای هنری

آقایون دعوت به دوستی ندن