2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم...

92 بازدید | 17 پست

سلام دوستان تایپیک قبلی دلیل دعوام باشوهرم نوشتم همینجوری قهر بود تا اینکه من خوردم زمین کشکک زانوم دررفت چهارسال پیشم تصادف کردم پام پلاتین دکتر آتل بست پام رفتم بیمارستان مامانم زنگ زد شوهرم که پاشو بیا گفت معلوم نی کجا بوده مامانم گفت با من بوده گفت میفهمم بالاخره نمیام بیمارستان نه خودش اومد ن یکی خواهراش زنگ زدن حالم بپرسن ن مادرش زنگ زد الان نزدیک دوماهه دستم بهم نزده به دروغ به خانوادش گفته بود میاد نزدیکم من فحشش میدم ی خریتی کردم ی ماه پیش با یکی پیام دادم در حد درد دل که پیشتر رفت ولی تمومش کردم حالا نمیدونم چکار کنم الانم خونه ام ن بامن حرف میزنه ن با مامانم

دلیل این همه نفرت در شوهرت چیه.. اصلا طبیعی نیست..واینک ی جایی گفتی ی خطایی رو کردی لابد همونه انقدر دوری مبکنه ازت... بعدم انگار خیلی دعوا داشتین درسته! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل این همه نفرت در شوهرت چیه.. اصلا طبیعی نیست..واینک ی جایی گفتی ی خطایی رو کردی لابد همونه انقدر ...

بخاطر اینکه بچه دار نمیشم بهونه پشت بهونه تو این هشت سال زندگی کلا ی سال خوش بودم وگرنه بقیش فق گریه بود تاحالا چندین بار از خونه پرتم کرده بیرون ی بار خواهرش دستم گرفت انداخت بیرون من اصلا آدم حساب نمیکنن خانوادش بهشون میگن میگن مشکل خودته قاطی نمیشی دیگه وقتی محل نمیدن چجور خودم قاطی کنم خسته شدم ازین همه اضافی بودن اصلا چیزی نمیدونه که مدرکی ام نداره

بخاطر اینکه بچه دار نمیشم بهونه پشت بهونه تو این هشت سال زندگی کلا ی سال خوش بودم وگرنه بقیش فق گریه ...

خب چرا جدا نمیشی!! همه این حرفهات درست ولی شمام رفتار خوبی نکردی

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

خب چرا جدا نمیشی!! همه این حرفهات درست ولی شمام رفتار خوبی نکردی

چجوری جدا شم با چ بهونه ای همه چی می‌خره واسه خونه ن داد میزنه ن فحش میده فق حرف نمیزنه انگار اصلا من وجود ندارم

چجوری جدا شم با چ بهونه ای همه چی می‌خره واسه خونه ن داد میزنه ن فحش میده فق حرف نمیزنه انگار اصلا م ...

خب خانوادت خبر ندارن از این مشکلاتت!! واینک همسر منم کم حرفه.. خیلی مردا کم حرفن باور کن 

ن بابا جوری حرف می‌زد سرم می‌خورد خانوادمم در جریانن دیگه 

پس علتش چیه یهو انقدر ساکت شده.. حتما دلیلی هست.. شما چجور رفتار کردی.؟ . اخه جوری صحبت میکنی فقط میخای همسرتو گناهکار نشون بدی

پس علتش چیه یهو انقدر ساکت شده.. حتما دلیلی هست.. شما چجور رفتار کردی.؟ . اخه جوری صحبت میکنی فقط می ...

همسرم خوب بود خیلی ام خوب بود برای دکتر رفتن اینا از خودم پول خرج میکردم مامانم یسری جلو شوهرم گفت چرا ازخودت پول خرج میکنی وظیفه شوهرته چرد باتاکید میری شوهرت ببره بیاره که از اونروز بهش برخورد خیلی دو سری برد آورد خرج کرد تا از دکتر بیاییم خونه اشک من درمیورد غر میزد میگفت نتیجه ای نمیبینم الکی پول خرج میکنم چقدر دلم می‌شکوند میگفت آبروم رفت همه جا که میگن بچه نمیارید دقیقا از وقتی که جواب آزمایشش سالم شد بهونه هاش شروع شد

همسرم خوب بود خیلی ام خوب بود برای دکتر رفتن اینا از خودم پول خرج میکردم مامانم یسری جلو شوهرم گفت چ ...

حق با مادرت بوده وظیفه ای نداری پول بدی شوهرت باید هزینه کنه ....قلق شوهرت خودت باید ب دست بیاری ...

دوسش داری پس بجنگ ....

این همه ادم بچه دار نمیشن متاسفانه چیزی که تومخ زوج ها شده انگار زندگی فقط ب بچس ...خب وقتی نمیشه وخدا نمیخواد باید خودمون بکشیم؟

چ اقدامی کردی برا بچه دارشدن؟

ای وی اف و....

یه تاپیک بود یعنی کیف کردم براخانمه که چ جور شوهرشو با سیاست رام کرده بود...

متاسفانه زیاد بازدید نخورد 

پیداش کردم تگت میکنم ...

راهی کربلام میخوام برم پیش قبر یعنی قولم دادن ...ان شالله که معجزه وار ب حق قنداقه ی امام حسین(ع)حامه بشی ...

بهترین ها برات رقم بخوره

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
حق با مادرت بوده وظیفه ای نداری پول بدی شوهرت باید هزینه کنه ....قلق شوهرت خودت باید ب دست بیاری ... ...

نمیخام دیگه زندگی کنم باهاش ازم توقعاتی داره کار حضرت فیل از شب اول ازدواج پتو و جاش عوض کرد فق مونده منو با حافظ شیرازی مقایسه کنه دیگه من با مادرش مقایسه کنه انتظار داشته باشه مث ی زن شصت ساله رفتار کنم ی روزایی من کشیدم که نگو تو لونه موش باهاش زندگی کردم بااستفاده زندگی کردم پسر برادرش چ هرزه هایی که بارم نمی‌کرد به مادرشوهرم میگفتم میگفت اذیتی برو طلاقت بگیر به خواهرشوهر گفتم گفت شوهرت اخلاق نداره برو طلاق بگیر بدون مهریه

نمیخام دیگه زندگی کنم باهاش ازم توقعاتی داره کار حضرت فیل از شب اول ازدواج پتو و جاش عوض کرد فق موند ...

پس خانوادتن پرروان 😞

چی بگم والا ...خداکمکت کنه 

اما باهوش باش ..اول یه کار دست پاکن بعد طلاق بگیر 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃