2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست
چ کاری مثلا با پای شکسته کجا برم

کار خونگی ...

سبزی خرد کن ...

لوبیاوذرت وهویج بسته بندی کن ...

غذا بپز برامراسمات بفروش 

ترشی درست کن 

رزینی درست کن بفروش

رب گوجه بپز بفروش ب رستوران ها 

کم هزینه ترین ..پرورش حلزون 

و....

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
کار خونگی ... سبزی خرد کن ... لوبیاوذرت وهویج بسته بندی کن ... غذا بپز برامراسمات بفروش  تر ...

آخه عزیزم همونم سرمایه میخواد شوهرم اونموقع که درست بود ماهی دویست سیصد بهم نمی‌داد اونم با دعوا و...حالا که دیگه هیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه عزیزم همونم سرمایه میخواد شوهرم اونموقع که درست بود ماهی دویست سیصد بهم نمی‌داد اونم با دعوا و.. ...

بلو کارت 2تومن کام میده ...

قرض کن بخدا در حد 1تومن فقط استارت کارو بزن ...

خداشوهرتو هدایت کنه 

1001یاودود بگو خیلی تاثیر داره برای محبت زوجین 

یه کاربرم گفته بود از سوره مزمل جواب گرفته ...

اذکار محبت زیاد بخون ...

بشین باهاش حرف بزن احساساتشو تحریک کن 

بگو من همون شوهر مهربونم میخوام 

اگه توبچه میخوای منم میخوام ...ب هردومون فشار اومده نباید زندگی رو زهر کنی برام ...اصلا اسم مادرشوهر وخواهرشوهرت نیار چون جبهه میگیره

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃