2777
2789
عنوان

سنگ قبر برادرم+عکس

2744 بازدید | 87 پست

سلام دوستان

شهادت عزیزانم رو به کرمانیهای عزیز و تمام ملت ایران تسلیت میگم

سنگ قبر برادرم رو میزارم هم برای اینکه لطف کنید به نیت تمام شهدا از صدر اسلام تا الان فاتحه و صلواتی ذکر کنیدو هم اینکه اگه جایی دیدی که گفتن سید علی جهان یاری، شما به جای من بگید این شهید گرامی سید نبوده😊

التماس دعای فراوان

سوالی داشتید در خدمتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روحشان شاد

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

برادرتون شهیده؟ 

میشه دعا کنین برام؟ واسطه بشین داداشتون کمکم کنه، به حدی رسیدم که حسودی میکنم به بقیه اینو دوست ندارمممم توروخدا دعام کن توروخدا🥺🥺🥺🥺🥺🥺

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  

ای جان.. خواهر شهید عزیز، ما کل زندگیمونو بعد خدا و ائمه اطهار به شهدا مدیونیم.. انشاءالله که با فعالیت ها و سبک زندگیمون شرمنده عزیزانتون نباشیم.. عزیزم خیلی التماس دعا دارم، میدونم پروییه ولی به برادرت سفارش مارو بکن بگو پیش خدا واسطه بشه شاید ماهم شهید شدیم،خدایا مارو ببخش به خاطر این پرویی ولی آرزو بر جوانان عیب نیست😭💚

کاربری سال1399:)
در َمن خواهر عزیز و بزرگوارم خانم فاطمه جهان یاری هم سه سال پیش فوت شدن لطفا برای شادی روحشون صلوات ...

خدارحمتشون کنه روحشون شاد 🤲

روز محشربه خداخواهم گفت،آنکه از من توگرفتی همه جانم بود، من به چشم خود دیدم که جانم میرود.