2777
2789

انقد تنبلی کردم زیاد نخوندم 

از ۹ درس فقط سه چهار درس خوندم 😭💔

لامصب این گوشی نمی‌ذاره درس بخونم :(

بنظرتون الان شروع کنم تا ۱۲ شب می تونم تموم کنم ؟؟؟ نهایت یک درس و هم صبح بخونم 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

من 18 درس رو 6 روزه تموم کردم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واس امتحان فارسی چیا لازمه خونده شه؟؟؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

پایه چندمی؟ اگه قبلا خونده باشی تا ۲ شب تموم میشه

قبلا نخوندم نه 😭💔 

دوازدهمم 

تا دو شبببببببببب یا خدا

من نهایت تا ساعت ۱۲ شب چشم باز بمونه

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)