2777
2789
عنوان

فردا امتحان فارسی دارمممم 😭💔 بنظرتون میرسم تموم کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 79 پست
عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی خب نمیشه قطعا تا ۱۲

پس ظاهراً مجبورم صب زودم بیدار بشم بخونم 

چقدر دارم خودمو لعنت میکنم تنبلی کردم نخوندم 😭💔💔

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعععع منممممم  انسانی امممم 👀🤍 واقعا درس ۵ سخته  درس ۶ ام خیلی زیادهههههه نی‌نامه&nbs ...

من تجربیم

وای اره خیلیی سختننن🥲

بعد تازه دو تا شعر حفظیم هست 

تو شعرا مکتب حقایق واقعا سخته

درخواست دوستی بدم باهم بخونیم؟

عزیزم منم دوازدهم انسانی ام 😍 ولی حالا حالا ها فارسی نداریم 😂 فردا مدیریت و سبک زندگی رو داریم

مدیریت که خیلی چرت 😂 

وای من موندم چطوری بخونم الان این همه رووووو بخصوص درس ۵ و ۶

دختر منم دهمه اونم فارسی داره ولی خب اوت تا دم دمای صبح بیدار میمونه

چجوری می تونه واقعا ؟ من اصلا هرکاری میکنم نمی تونم 

نهایت تا دوازده دیگه از حال میرم 

وای من فارسی دبیرستانو یادم نیس کدوم پایه ولی از ۱۰ شب تا ۶ صبح خوندم رفتم ۱۸ شدم 😂😂یادمه اصلا قبلش نمیدونستم درس چندیم

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
چجوری می تونه واقعا ؟ من اصلا هرکاری میکنم نمی تونم  نهایت تا دوازده دیگه از حال میرم

یه ساعت یا دو ساعت ظهر بعدمدرسه میخوابه

ار اونور تا ۳ یا ۴ گاهی تا ۵ بیدار میمونه

یکی دوساعت می‌خوابه میره امتحان میده

من تجربیم وای اره خیلیی سختننن🥲 بعد تازه دو تا شعر حفظیم هست  تو شعرا مکتب حقایق واقعا سخته ...

آره بده بخونیم 

من که شعر و حفظ نکردم 

آره تا ۱۲ونیم بخون بخواب صبح ساعت ۵ پاشو نمونه سوال حل کن تا امتحان به نظرت دینی دهم ۶ تا درس رو می ...

دخترای گل دینی دهم تموم میشه تا ساعت ۲؟ ۶درس

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.