عزیزم گوشیتو همین الان تحویل مامانت بده و شروع کن معلومه که میرسی .. هر چقدر میتونی و وقت داری کامل و دقیق بخون بعد که دیگه نزدیک شدی به برگزاری امتحان هر چی مونده رو مفهومی و با دقت بخون ولی فقط روخونی کن و زود بگذر .. من همیشه با این روش بهترین نمراتو میارم فقط مفهومی بخون ..
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
قبلا نخوندم نه 😭💔 دوازدهمم تا دو شبببببببببب یا خدا من نهایت تا ساعت ۱۲ شب چشم باز ...
نرسیدی بخون و بخواب فردا صبح ساعت ۴ بیدار شو بخون تا لحظه امتحان
به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
اعععع منممممم انسانی امممم 👀🤍 واقعا درس ۵ سخته درس ۶ ام خیلی زیادهههههه نینامه&nbs ...
عزیزم منم دوازدهم انسانی ام 😍 ولی حالا حالا ها فارسی نداریم 😂 فردا مدیریت و سبک زندگی رو داریم