2777
2789
عنوان

فردا امتحان فارسی دارمممم 😭💔 بنظرتون میرسم تموم کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 79 پست
واس امتحان فارسی چیا لازمه خونده شه؟؟؟ 

معنی شعر ها

کاراگاه درس پژوهی

معنی لغات

قواعد

ضرب المثل ها

انشا نویسی خوب(خودش ۱۰ نمرس)

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره تا ۱۲ونیم بخون بخواب صبح ساعت ۵ پاشو نمونه سوال حل کن تا امتحان

به نظرت دینی دهم ۶ تا درس رو میشه تا ساعت ۲ تموم کرد؟

در طول سال خونده شده

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

عزیزم گوشیتو همین الان تحویل مامانت بده و شروع کن معلومه که میرسی .. هر چقدر میتونی و وقت داری کامل و دقیق بخون بعد که دیگه نزدیک شدی به برگزاری امتحان هر چی مونده رو مفهومی و با دقت بخون ولی فقط روخونی کن و زود بگذر .. من همیشه با این روش بهترین نمراتو میارم فقط مفهومی بخون .. 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اگ گوشی رو بزاری کنار و بکوب بخونی چرا که نه..منم میخام فارسی بخونم ساعت ۱۲ بیا همینجا گزارش کار بدی ...

میخوای بیا درخواست دوستی بدیم راحت تر در ارتباط باشیم 

باهم درس بخونیم حداقل می دونیم تنها نیستیم ی انگیزه ایی برامون میشه 😁🥺

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
چند شدی حالا ؟

17  نهایی دوازدهم

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. وقتی بهت گفتم بای بای یعنی دیگه جوابتو نمیدم اعلان پیامتم بیاد در جا پاکش میکنم اصلا نمیخونم  حالا تو هی ریپ بزن پاره شی🤣حوصله بحث رو ندارم اگه چیزی گفتی و جوابتو ندادم بدون ارزش وقتمو نداری از همین جا بهت میگم بای بای هانی🖐️                                         ایمانِتون‌بویِ‌گناه‌میده………………!  (درخواست نمیپزیدم جز دوستانم)                       
قبلا نخوندم نه 😭💔  دوازدهمم  تا دو شبببببببببب یا خدا من نهایت تا ساعت ۱۲ شب چشم باز ...

نرسیدی بخون و بخواب فردا صبح ساعت ۴ بیدار شو بخون تا لحظه امتحان 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

اعععع منممممم  انسانی امممم 👀🤍 واقعا درس ۵ سخته  درس ۶ ام خیلی زیادهههههه نی‌نامه&nbs ...

عزیزم منم دوازدهم انسانی ام 😍 ولی حالا حالا ها فارسی نداریم 😂 فردا مدیریت و سبک زندگی رو داریم