2777
2789
عنوان

فردا امتحان فارسی دارمممم 😭💔 بنظرتون میرسم تموم کنم ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 79 پست
آره عزیزم

من عاشق این رشتم🥺😍 

میشه یکم از تجربیاتت توی این رشته درحال تحصیل هستی بگی ؟ به عنوان یه راهنمایی برای منی که می‌خوام راه شمارو برم احتمالا ....

راضی ؟ چطوره ؟ و...

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)
تهرانی شما؟ آخه مگه فردا ادبیات نیست استانی؟ حالا شهر دیگه رو نمیدونم دقیق بزار خودش بخونه ولش کن ...

بله تهرانم 

نمیدونم والا اینا دین و زندگی دارن‌

خودشم استانی نیست معلم خودشون سوال طرح میکنه!!

آخه امیدوارم خودش بخونه😂آفرین

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشق این رشتم🥺😍  میشه یکم از تجربیاتت توی این رشته درحال تحصیل هستی بگی ؟ به عنوان یه راه ...

ببین با علاقه فقط باید شروع کنی چون راهش واقعا طولانیه

با مدرک کارشناسی نمیتونی جایی مشغول به کار شی مگر مشاور مدرسه یا نهایت با آزمون استخدامی معلم شی

ولی از ارشد به بعد میتونی مشغول شی در صورتی که یه سری کارگاه ها و کارورزی هارو بگذرونی اینم بهت بگم اونطوری که عموم مردم درباره ش فک میکنن نیست که مثلا با یه ترم روانشناسی خوندن بتونی مشکلات خودت و خوانواده و دیگرانو حل کنی فقط علاقه میخواد کتابای حجیمی داره من ترم اول فوق لیسانسم الان یکی از منبع امتحانامون هفتصد صفحه ست اینو فقط آدمی میتونه بپذیره و مو به مو بخونه که عاشقشه

اینکه اگه از حل کردن مشکل خودت و دیگران لذت میبری و دوست داری زود تر یه چیزی دستگیرت بشه و آسون تر باشه من پیشنهاد میکنم رشته مشاوره رو بخونی

در آخرم موفق باشی عزیزم♥️🤝

بله تهرانم  نمیدونم والا اینا دین و زندگی دارن‌ خودشم استانی نیست معلم خودشون سوال طرح میکنه! ...

وا😂😂😂😂

واسم سوال شداااا

چجور میشه دینی داشته باشن !

یکم عجیبه

شاید این برنامه واسه دختراس🤣🤣🤣🤣

ببین با علاقه فقط باید شروع کنی چون راهش واقعا طولانیه با مدرک کارشناسی نمیتونی جایی مشغول به کار ش ...

مرسی عزیزدلممممم موفق باشی 🥺😍

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)