2777
2789
عنوان

بارداری

230 بازدید | 36 پست

من ۷ روز مونده به پریودیم توی این ماه۳دفعه اقدام به بارداری داشتم 

و یه سری علاعم دارم مثلا حرارت بدم رفته بالا مطمعا مریض نیستم نفخ شدید گرفتم زیر دلم یکم گرفتگی داره و اشتهام خیلی زیاد شده و ......... نمیتونم صبر کنم تا ۷ روز دیگه به نظرتون بی بی بزنم ؟ احتمال بارداری هست؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم کمر درد دارم  اصلا یه حالی هستم خیلی استرس دارم و کلافم نمیدونم تا ۷ روز چیکار کنم

منم خیلی کلافم اصلا نمیتونم از جام بلند شم همش خستم،ولی نمیشه به علایم دلگرم بود،بهتره استرس نگیری یکمم صبر کن،اگه خیلی عجله داری آزمایش بده بیبی الان نشون نمیده

منم خیلی کلافم اصلا نمیتونم از جام بلند شم همش خستم،ولی نمیشه به علایم دلگرم بود،بهتره استرس نگیری ی ...

منم دقیقا 

اگه فردا ازمایش بدم با اینکه ۷ روز مونده جواب قطعی میده؟

شما چند روز داری تا پریودی؟ من نفخ شدید دارم  اشتهای زیاد  گر گرفتگی اصلا یه حالیم  ...

منم ۸روز دارم تا پریودی 

اشتهام خیلی زیاد شده 

یه حالت تهوعی هم دارم،گر گرفتگی هم دارم اما کمردردم خیلی شدیده مثل کمر درد پریودی،دور نافمم تیر میکشه،ولی خب سه ماهه تو اقدامم،ماه اولم یسری علایم داشتم ولی پریود شدم،دیگه به علائم اعتماد ندارم 

وای دقیقا منم این ماه اقدام کردم کل اینارو دارم باورت میشه الان حالم بدشدازخواب پاشدم بخدا زیردلم یه ...

منم دقیقا همینم نمیدونم دلیلش چیه نه الان بیبی جواب میده نه چیزی نمیدونم باید چیکار کنم کلافه شدم

منم دقیقا همینم نمیدونم دلیلش چیه نه الان بیبی جواب میده نه چیزی نمیدونم باید چیکار کنم کلافه شدم

منم دقیقا مث شماهفت روز مونده تاموعد نمیدونم ادم حداقل بدونه هست یا ن از کلافگی درمیاد راستی من پاهام خیلی درد میکنه نوک سینمم تیرمیکشه شماهم؟

منم ۸روز دارم تا پریودی  اشتهام خیلی زیاد شده  یه حالت تهوعی هم دارم،گر گرفتگی هم دارم ا ...

منم اون ماه به شدت علاعم داشتم ۴ روزم عقب انداختم ولی پریود شدم نمیدونم به علاعم بی محل باشم دقت کنم مراقب باشم نمیدونم 

منم دقیقا مث شماهفت روز مونده تاموعد نمیدونم ادم حداقل بدونه هست یا ن از کلافگی درمیاد راستی من پاها ...

اره دقیقا منم پاهام ضعفمیره و کلافم بجای خواب‌آلودگی کم خواب شدم 

دقیقا همینش بده