2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین خیلی عصبیم

194 بازدید | 14 پست

سلام.من ی مقدار زیادی شال داشتم ک گذاشتم دیوار اما عکس نذاشتم گفتم هرکی میخواد بگه عکس بفرستم چون تعدادشون زیاد بود.یکی اومد گفت آدرس و منم گفتم بعد گفت ساعت 2مستقیم از سر کار میام اونجا شماره بدین واسه هماهنگی اول گفت خانمه بعد گفت نیست😕یعنی فکر کرده از اونام ک الکی آگهی میدن و شغلشون چیز دیگه ایه؟!

میترسم مشکلی پیش بیاره.شهر ما خیلی کوچیکه و همه همو میشناسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=322371860]گفتم اصلا ما نیستیم گفت مگه چی گفتم؟مگه بی احترامی کردم اما  اگه شوهرت اطلاع داره از اینکه تو دیوار اگهی گذاشتی یه زنگش بزن بگو قرار مشتری بیاد شالارو ببره میشه زودتر بیای ببین چی میگه 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴
هیچ‌وقت ادرس دقیق ندین .مثلا کوچه رو بگو پلاک و نگو. یا گوشی و بده همسرت صحبت کنه خواست بیاد

منم همیشه میگم میان یه جای دیگه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
[QUOTE=322371860]گفتم اصلا ما نیستیم گفت مگه چی گفتم؟مگه بی احترامی کردم اما  اگه شوهرت اطلاع د ...

خارج از شهره.نگران این نیستم ک بیاد چون آدرس نداره نگران اینم زنگ بزنه مزاحم بشه یا شمارمو به عنوان بدی پخش کنه

خارج از شهره.نگران این نیستم ک بیاد چون آدرس نداره نگران اینم زنگ بزنه مزاحم بشه یا شمارمو به عنوان ...

حالا تو بلاکش کن تا ببینی چی بشه شایدم تماس نگیره 

خسته ام از این زندان که نامش زندگیست😴