2777
2789
عنوان

کسایی که تنبلی تخمدان دارن بیان

242 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من بی تجربه ام کمکم کنین ممنون میشم

شمایی که تنبلی تخمدان دارین چ علایمی داشتین که رفتین دکتر و متوجه شدین تنبلی دارین؟

من آخرین پریود که شدم درد خیلی شدید طوری که تا حالا تو هیچ پریودی اینقدر درد نداشتم رحم و تخمدانم درد میکرد شدیددد که خب البته خیلیا در دوران پریودی اینجورین و این چیز غیر طبیعی نیست اما من هنوزم که 2.3 هفته از پریودم گذشته هنوز همون درد هارو دارم درد های خیلی شدید رحم و تخمدان دکتر عمومی هم رفتم خب غیر طبیعیه این درد در دورانی که پریود نباشی ضمنا من اوایل ماه شهریور امسال سونوگرافی شدم و گفتن تنبلی نداری ولی ممکنه الان تنبلی داشته باشم؟؟

سوال من اینه

اصلا ممکنه تنبلی تخمدان باشه؟و شمایی که تنبلی دارید با نشون دادن چ علایمی رفتید پیش پزشک؟؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری سونوگرافی عزیزم، من تنبلی دارم ولی این دردهایی که میگی رو ندارم و بنظرم ربطی به هم ندارن، ممکنه کیست یا فیبروم داشته باشی،باید چک بشی حتما

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم تنبلی که درد ندارن ، شاید کیست داری برو متخصص زنان ، من تنبلی داشتم پریود نمی‌شدم و موهای بدنم ...

میشه ی سوال بپرسم؟

باید بری سونوگرافی عزیزم، من تنبلی دارم ولی این دردهایی که میگی رو ندارم و بنظرم ربطی به هم ندارن، م ...

چشم خیلی ممنون

من ۶ ماه پریود نشدم رفتم دکتر گفت بیچاره شدی تنبلی داری.دیگه هم خوب نشدم

والا اونقدرا هم تنبلی تخمدان ترسناک نیست، من از بلوغ تا الان که 30 سالمه دارمش، فقط بابت ریزش مو و موهای زائد چونه عذاب میکشم وگرنه مشکل دیگه ای ندارم،کسایی که تنبلی ندارن تعدادشون خیلی کمه بنظرم، من هرکی و میبینم میگه تنبلی دارم

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

والا اونقدرا هم تنبلی تخمدان ترسناک نیست، من از بلوغ تا الان که 30 سالمه دارمش، فقط بابت ریزش مو و م ...

منم مویی تو سرم نمونده ولی هیچی بدتر ازینکه هر وقت دلم بخواد نمیتونم بچه دار بشم نیست.برای هر بار پریود شدن باید کلی دارو بخورم و عذاب بکشم. اگه اینا از نظرت ترسناک نیست پس چیه؟

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مویی تو سرم نمونده ولی هیچی بدتر ازینکه هر وقت دلم بخواد نمیتونم بچه دار بشم نیست.برای هر بار پر ...

اگه اضافه وزن داری کمش کن، سالم خوری رو شروع کن، ورزش کن  دیگه نیازی به دارو خوردن نداری برا پریود شدنت،این کارا رو انجام بدی هرموقع هم خواستی میتونی بچه دار بشی

اگه اضافه وزن داری کمش کن، سالم خوری رو شروع کن، ورزش کن  دیگه نیازی به دارو خوردن نداری برا پر ...

تمام عمرم این کارا رو انجام دادم ولی هیچوقت نتیجه نگرفتم.دیگه یکی دو سالیه ولش کردم کلا همه چی میخورم با قبلنم هیچ فرقی نکردم.نه بدتر شدم نه بهتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مویی تو سرم نمونده ولی هیچی بدتر ازینکه هر وقت دلم بخواد نمیتونم بچه دار بشم نیست.برای هر بار پر ...

میشه ی سوال بپرسم ازتون؟

بفرمایید؟

مهم ترین علایم تنبلی تخمدان منظم نبودن دوران پریودیه

سوال من اینه

من پریودم منظم نیست از این طرف هم چون سنی ندارم و 15 سالمه یک سال نیمه الی دو سال پریود میشم ممکنه بخاطر تنبلی باشه یا چون میگن اوایل دوران پریودی و اواخر منظم نیست؟

مهم ترین علایم تنبلی تخمدان منظم نبودن دوران پریودیه سوال من اینه من پریودم منظم نیست از این طرف ه ...

به نظرم بهتره سونو و آزمایش هورمونی بدی. گاهی اوقات همه چیز اوکیه ولی طرف تنبلی داره هورمونای مردانش بالاست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم بهتره سونو و آزمایش هورمونی بدی. گاهی اوقات همه چیز اوکیه ولی طرف تنبلی داره هورمونای مردانش ...

ممنون وقت گذاشتید چشم حتما

آزمایش هورمونی همون آزمایش خون هست؟