2777
2789
عنوان

همسایه عجیب ما دیشب

409 بازدید | 14 پست

شهر ما خیلی سردسیر هست و دیشب دما زیر صفر بود و الان داره برف میباره

دیشب ساعت ۱ و نیم نصفه شب زنگ ایفون رو زدن شوهرم دید همسایه اس باز کرد

یه ربع بعد دوباره زنگ رو زد گفت باز نشد بیا پایین درو باز کن

شوهرم رفت پایین دید مرد همسایه لخت مادرزاد فقط یه ش.ورت و یه دمپایی داشت بیرون بود

مرتیکه میگه زنگ خودمون رو نزدم بچه هام خواب بودن

زن اولش طلاق گرفته زن دومش با اینکه حامله بود جهازش رو جمع کرد و رفت الان با دو تا بچه هاش زندگی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارهای عجیب رو کرده زنهاش فراری شدن طفلی ها

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

[QUOTE=321785337]نمیدونم اخه با بچه هاش تنها زندگی میکنه شاید مواد زده بود توهمی شده بود[/QUOTE 

به نظر من که رفته بوده یه جا لباساشو هم اونجا جا گذاشته 

اومدنی بچه ها در رو باز نکردن.وگرنه توهمی هم بدون لباس تو این هوا نمیتونه توهم بزنه

[QUOTE=321785337]نمیدونم اخه با بچه هاش تنها زندگی میکنه شاید مواد زده بود توهمی شده بود[/QUOTE  ...

بچه هاش ۸ و ۱۰ ساله ان از باباشون میترسن  که درو باز نکنن

من دیگه تو این خونه میترسم 

کلا سه تا همسایه ایم

بچاره دخترش  ۱۰ سالشه همه کارای خونه غذا پختن تمیز کردن نون خریدن خرید کردن با اونه مدرسه هم م ...

همچین پدری توقع داری چی حالیش باشه. فقط حیفه اسم پدر روشه

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

من تا حالا دیدم مرد همسایه لخت مادرزاد تو حوض خونه آبتنی کنه . ولی بالاخره حیاط خونه شون بوده و ...

حتما تابستون بود که آب تنی میکرده

اینجا دمای هوا حداقل ۱۰ درجه زیر صفره