2777
2789

تاپیک من کجاشششش غیر اخلاقی بود؟؟؟؟ دارم از ترس سکته میکنم حالم بده میخوام بدونم علتش چیه اونوقت تاپیک منو قفل میکنین میگین غیر اخلاقیه؟؟؟؟ حرف منحرفانه یا جنسی که نزدم!!! حالم بده از ترس نمیدونم چیکار کنم چرا اینجوری میکنین نمیبخشمتون😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خب اسم زبون و ل.یس اوردی یه عده هم میان همه چی میگن. بیشتر ب خاطر کامنتا میگن غیر اخلاقیه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تاپیک زدن چ کمکی بهت میکنه عزیزم؟

ی عده مسخره میکنن

ی عده بیشتر میترسوننت

وقتی از چیزی ترسیدی بهتره با هر چی ک آروم میشی ب همون وصل بشی ، حالا موسیقی ، ذکر ، دعا ، نفس عمیق هر چی.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الکی فکرت ودرگیر نکن منم برام اتفاق افتاد ولی یه جور دیگه

همشم بخاطر فشار روحی وروانیه

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
من میمیرم اگه ج.ن باشه

چرا باید تو همچین عصری ، با این سطح اطلاعات فک کنی جن هست تو خونه؟

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹