دارم از پا می افتم کاش کسی که آدمو نمیخواد از اول سمت آدم نیاد کاش من خوب بودم و جذبش میکردم، فرصت ...
این اتفاقات اجتناب ناپذیره و ادم باید قوی باشه ....خیلیا ازدواج میکنند بعد چند سال ازدواج مرد یا زن ادعا میکنن همسرشونو دیگه نمیخان و .... نمیتونی هیچوقت یه ادمو تا ابد کنار خودت نگه داری .... تنهایی جزیی از زندگی و هر ادمی باید یاد بگیره وابسته هیچ شخصی نباید باشه.... کتاب زنان مردان را از دست میدهند چرا؟ جلد یک و دوشو بخون صوتیشم هست اپلیکیشن کتابراه یا طاقچه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست پسرم نبود نامزدم بود آره از اولم مشخص بود دوسم نداشت با حرفا و کارای خودشو خانواده اش ولی شدی ...
ان شاءالله درست میشه یه روز بیایی اینجا بگی حالم خوبه شماها راست میگفتین.
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
ان شاءالله درست میشه یه روز بیایی اینجا بگی حالم خوبه شماها راست میگفتین.
بدبختانه ضعیفتر از چیزیم که به تصور هر کسی میتونه بیاد، کلا با پذیرش واقعیت مشکل دارم، همیشه تو گذشته امم،همیشه غرق میکنم خودمو تو مشکلاتم، نمیدونم چرا نمیتونم اینایی که گفتمو حل کنم
چقد طول کشید بهتر شدی؟ پس اینا که رابطه اشون تموم میشه اگه خدا کمکشون نمیکنه پس چطوری حالشون خوب می ...
واسه من یک سال شد ،، نگفتم خدا کمک نمیکنه ،شما میگی خدا واسه گناهات مواخذت کرده ،گفتم ربطی به خدا نداره ،خدا اینقدرم سخت نمیگیره بهمون ، هر اتفاقی داره میفته ،از قبل تو سرنوشتت بوده ،بعد بهت ثابت میشه
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
بدبختانه ضعیفتر از چیزیم که به تصور هر کسی میتونه بیاد، کلا با پذیرش واقعیت مشکل دارم، همیشه تو گذشت ...
ما باید سعی کنیم ب خودمم میگم . وقتی با واقعیت روب رو میشم. بپذیریم اینم جزی از زندگیمونه . ببین زندگی پر از فراز نشیب. زندگی مشترک خیلی خیلی نیازمند صبر بردباری هست. شما تو تاپیک گفتی از اول قرارمون آشنایی بود ب پسره گفتی .
گفتی ناراحت نمیشم اگر روزی بهم نرسیدیم. شما ک میدونستی این اقا چندان رغبت نشون نمیده .نباید رویا پردازی می کردی نباید دل میبستی .آرزو می کنم .حالت بهتر بشه. من خودم خیلی قوی نیستم . ولی تو این زمانه بد سخت آدما بی رحمن باید یاد بگیریم خیلی خیلی قوی باشیم وگرنه میبازیم. ولی مطمئنم گذر زمان آرومت می کنه .
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
منم حال توروداشتم بااین تفاوت که بهم خیانت کرد با دخترخالم واونم حامله شده بود
درسته چندماه زیاد نگذشته ولی برام خواستگارمیاد و اونم مدام پیام میده والتماس میکنه وپیامهای که به دخترخالم داده واسم میفرست ک تومنوکلک زدی گول زدی من طلاقت میدم مگه نگفتی دستگاه دارم و اول واخرمنوتوجداییه
ولی من جواب نمیدم اصلا
خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...