2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8224 بازدید | 319 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نماز حاجت حضرت زهرا اسمشه؟

بله نماز روز دوشنبه حاجات خانم فاطمه زهرا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

ن عزیزم من جدا نشدم ولی اونی که میخواستم من و نخواست 

باهاش نبودی پس؟

یه خوبی داره باهاش خاطره نساختی 

بدیشم پس زده شدنته

من هم باهاش خاطره ساختم هم پس زده شدم

چطوری کنار اومدی تو؟

الان بهتری؟

چطوریه نمازش

عزیزم سرچ کن اینترنت نماز روز دوشنبه حاجات خانم فاطمه زهرا

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

باهاش نبودی پس؟ یه خوبی داره باهاش خاطره نساختی  بدیشم پس زده شدنته من هم باهاش خاطره ساختم ...

من خیلی زمان نبرد فراموش کنم همین که ببینم یه نفر من و نمیخواد فراموشش میکنم 

البته عشق اولم ۲ ماه طول کشید خیلی بهم وعده وعید داده بود خاطره داشتم باهاش

ولی این دومی دیگه زود گذشت بیخیالش شلم 

من درکت میکنم ادم خیلی بی انگیزه و غمگین میشه هر چی بگی حق داری و طبیعیه ولی چاره ای نیست جز تحمل تا ...

دارم از پا می افتم

کاش کسی که آدمو نمیخواد از اول سمت آدم نیاد

کاش من خوب بودم و جذبش میکردم، فرصت داشتم جذبش کنم اما بدتر دفعش کردم

تمام بدنم درد میکنه، این برام اصلا مسئله ای نیست، کاش مسئله ام فقط جسمی بود، اینکه انگار مغزمم گندیده ام به کنار

حال روحیم بده حس غم و ترس و اضطراب و سردرگمیه اس که هیچ جوره نمیتونم باهاش کنار بیام

رور به روزم بیشتر میشه

من خیلی زمان نبرد فراموش کنم همین که ببینم یه نفر من و نمیخواد فراموشش میکنم  البته عشق اولم ۲ ...

باز خدا رو صد هزار مرتبه شکر که بابتش زیاد اذیت نشدی

ان شاءالله بهترینو خدا بیاره سر راهت

باید چیکار کنم که این حال بدم یه ذره کمتر شه؟ باور کن ترس از خدا نبود زندگیمو تموم میکردم بی نهایت ...

وقتی مریض میشیم میریم دکتر، روز اول خوب میشیم ؟ زمان بده ، به مغزت استراحت بده ، اینم بگم هر کاری کنی غمش باهاته و حالت و خوب نمیکنه ، یه آتیش تو قلبت روشنه حس می‌کنی الانه که بسوزی اماااا چیزیت نمیشه ،هر روز که بیدار میشی حالت بهتر از دیروزه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
توام دوسش داری؟ فرقی نداره نامزدی و عقد  فرقشون چیه؟ من از اولم ترس از دست دادنشو داشتم میدون ...

چرا خیلی فرق داره من اسم طلاق روم رفت با اینکه دخترم شما شرایطتون فرق داره نه دوسش ندارم 

باز خدا رو صد هزار مرتبه شکر که بابتش زیاد اذیت نشدی ان شاءالله بهترینو خدا بیاره سر راهت

نترس توام اذیت نمیشی من از عمق وجود دوسش داشتم یروزی من و الکی الکی به هیچی فروخت 😐💔

چندین سال باهاش خاطره داشتم از بچگی