2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

7875 بازدید | 319 پست

خانما حالم اصلا خوب نیست

میدونم نامزدم منو نمیخواست، میدونم از اولم رو من دو دل بود، میدونم نه من به درد اون میخوردم نه اون به درد منه

ولی نمیدونم چرا یک ثانیه ام از فکرش بیرون نمیام، همش با خودم بودم اگه خوب بودم اگه غر نمیزدم اگه قهر نمیکردم نمیرفت، بهش پیامم دادم سین زد و جواب نداد،حالم خیلی بده تو حال مرگم،به نظرتون چیکار کنم؟چه کاری درسته؟

من دقیقا حال تو رو داشتم ولی شاید رجوع کردن برای من که رجوع کرد و به دلالیلی زودتر هم عقد کردیم

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندسالته حال هفته پیش من و داری دقیقا همین شب بود گریه کردم تا خود صبح رفتم دوش گرفتم نماز حاجات خانم فاطمه زهرا خوندم تا برگرده برگشت 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

من دقیقا حال تو رو داشتم ولی شاید رجوع کردن برای من که رجوع کرد و به دلالیلی زودتر هم عقد کردیم

نه برنمیگرده از اولم دو دل بود 

الان که قهرها و غرهام رفت رومخش و اذیت شد رفت

گفت تو تو زندگیم نبودی حالم بهتر بود

کاش بمیرم ولی این حالم تموم شه  خیلییییی بده شرایط روحیم یه اضطراب و غم و ترس شدیدیو دارم تحم ...

اینقدر به خودت سخت نگیر یک نامزدی بوده .کاش منم نامزد بودم من دارم تو عقد جدا میشم داغون شدم 

من توام یا تو منی،طبیعی هست ناراحت باشی یه دورانی هست ولی میگذره ولی سخت میگذره ها،نه اینجوری نگو تو هر دورانی نق زدن بالاخره وجود داره خب بخاطر اینکه دو طرف از هم متفاوت هستند ولی کسی که یکی رو بخواد روش دو دل نیست و همه جوره میخوادش حتی با وجود نق زدن البته تو دوران متاهلی مردا از نق زدن بدشون میاد ولی تو نامزدی تحمل میکنن چون طرف رو دوست دارن،بهش اصلا پیام نده که مغرورتر میشه ولی مطمعنم بعداً یکی میاد که میگی خوب شد رفت

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭