2777
2789
عنوان

نامزدیم بهم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 8218 بازدید | 319 پست
غصه نخور یه کلمه طلایی بهت میگم (بگو به جهنم) 

تمام احساس های بدو همزمان داره بهم فشار میاره

غم و ترس و اضطراب و پشیمونی و سردرگمی و ووو یه حال بدیم

به جهنم و گریه و نماز و قرآن و بیرون رفتن و تفریح هیچیم آرومم نمیکنه

از لحاظ روانی خیلی تو فشارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیر و صلاح باشه لسی هم دعا کنه برگرده اگه نه برنگرده

والا خداروهزارمرتبه شکر اومد کنارم سر نماز بودم پیام داد 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

زمان بده،فراموش میشه،بی خیال

چطوری این زمانه رو بگذرونم

به والله دارم دیوونه میشم

کاش میشد یه مدت برم بستری شم که با قرص و شوک ک خواب و اینا آرومم کنن

اصلا حالم دست خودم نیست

شما همونی ک دوست پسرت ک همون نامزدت .طرز رفتارش مشخص بود . شما رو دوستت نداشت ؟ اگر همونی درست میگم 

ارزش نداره براش ناراحت باشی . نگران نباش زمان بگذره ب زندگی عادی برمیگردی گلم . طبق تجربه خودم  .اینقدر ادم با شرایط بهتر از این اقا سر راهت قرار میگیرن ک بخودت میگی این  کی بود. فعلا داری عزای بهم خوردنش رو میگیری طبیعه بعد فراموش می کنی

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
تمام احساس های بدو همزمان داره بهم فشار میاره غم و ترس و اضطراب و پشیمونی و سردرگمی و ووو یه حال بد ...

گلم حق داری ولی صبر کن و به فاطمه زهرا بگو منم بجز شما و خدا کسیو ندارم آبرومو بخر اگه بخیره درستش کن اگه نه تو بهترشو برام جور کن

حق داری😔 من جات باشم میرم اونقدر پیشرفت میکنم که طرف خودش و بکشه واسه رسیدن بهم

۲۸ سالمه جای پیشرفت ندارم

کم سن بودم دنبال پیشرفت نرفتم الانم کاری از دستم برنمیاد

اولشه عادت میکنی خودتو با کاری بیرون رفتنی سرگرم کن

بیرونم حالم خوب نیست

تفریح رفتم جای مذهبی رفتم همه جا همینه حال روحیم

چه تو اتاقم باشم چه بیرون باشم به حد مرگ حالم بده و اضطراب و غم تو بند بند وجودمه