2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سودی داره خوشبختی و بدبختی تو واسه خدا؟

ما که هیچ ،خاک زیر پای اهل بیت خدا هم نیستیم.

اما با توجه به حرفای تو

خدا خوشی اهل بیت رو هم نمی‌خواست و دوستشون نداشت و عاشق شمر و حرمله و ابن ملجم و اون مرتیکه ای که به حضرت زهرا سیلی زد بود درسته؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

ببینید دنیا محل امتحان و آزمون و همه هم امتحان میشن و سخت ترین امتحانات هم برای پیامبران و اهل بیت علیهم السلام بوده و هیچ کس بدون امتحان و سختی از این دنیا نمیره و ما با اعمال این دنیامون ابدیتمون رو می سازیم . وقتی خدا تو رو با یه سختی امتحان میکنه توان تحمل اون سختی رو هم بهت میده بله سخته خیلی هم سخته ولی اگر توکل کنی بر خدا و صبر کنی خدا هم راه رو برات باز میکنه و مشکلاتت رو از بین میبره ممکنه خیلی زود مشکلات از بین نرن ولی بالاخره از بین میرن و صبر می خواد.

از سخت ترین  مصیبت ها ، مصیبت اهل بیت علیهم السلام در روز عاشوراست . چه بر حضرت زینب سلام الله علیها گذشت؟ در یک روز برادران ، برادرزاده ها، فرزندان و یاران اهل بیت علیهم السلام رو شهید کردن و بقیه رو به اسارت گرفتن یه لحظه تصور کنید بیشتر عزیزانت رو جلوی چشمات شهید کنن و خودت و بقیه بازماندگان رو به اسارت ببرن چقدر سخته؟ اصلا توان چنین مصیبتی رو داریم؟ اما حضرت زینب سلام الله علیها صبر کردن و توکل بر خدا و در راه خدا و در راه دین استقامت کردن و چنان سخنرانی تاریخی در کاخ یزید رقم زدند.

فکر نکنید امتحان و سختی فقط برای شماست امتحان خدا برای همه هست فقط نوعش فرق میکنه و  خدا سخت ترین امتحانات رو برای عزیزترین بنده هاش و مقرب ترین بنده هاش قرار داده و اونا هم سربلند بیرون آمدند و حالا نوبت ماست تا با الگو گرفتن از اهل بیت علیهم السلام و صبر زینبی در مقابل مشکلات بایستم و صبر کنیم و توکل بر خدا تا با صبر و توکل هم مشکلات از بین بروند و هم رو سفید از امتحان خدا بیرون بیایم بله سخته ممکنه خیلی خیلی هم سخت باشه اما با صبر و توکل، عنایت خدا شامل حالمون میشه و راه رو برامون باز میکنه و در سخت ترین لحظه ها رهامون نمیکنه.

حضرت زینب بعد از اون مصیبت نماز شبشون رو نشسته خوندند اما ترکش نکردن خیلی حرفه ها خیلی بعد از چنین مصیبت سنگینی بازم در راه خدا استقامت کنی و از دین خدا دفاع کنی و نیمه شب هم نماز شب بخونی.

شما هم برگرد به آغوش خدا مطمئن باش خدا خیلی دوست داره و هرگز رهات نمیکنه فقط منتظره که برگردی ، صبر کنی و توکل .

رابطه ات با خدا خوب کن نمازات اول وقت بخون مطمئن باش خدا کمکت میکنه، بهت آرامش میده و ان شاءالله برات راه گشایی میکنه  . مجموعه کتاب های طعم شیرین خدا رو بهت توصیه میکنم مطمئن باش این کتاب باعث آرامشت میشه و رابطه ات رو با خدا خوب میکنه.