2777
2789

مخصوصا اگه مادر زحمت کش و مظلومی باشه 

دلم واسه مامانم کبابه در برابر پدرم 

لطفا با قلبای پاکتون عمیقا واسه مامانم دعا کنین بهترینا واسش اتفاق بیفته 

اگرچه دستم نمیره اینو بنویسم ولی لطفا بعدش واسه هدایت پدرم دعا کنین 

دعای شما گیراست 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

والا بچه های من باباشونو بیشتر دوس دارن بااینکه شاهد همه چی بودن

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

والا بچه های من باباشونو بیشتر دوس دارن بااینکه شاهد همه چی بودن

پدر خوبی هست ؟

بچه ها کوچیکن یا بزرگ ؟

ولی من جونم واسه مامانم میره 

﷽ازهمان جا ڪہ رِسَد درد همان جاست دوا...>>💚     جای خالی اینجارو نتونستم باهیــــچ دیالوگ قشنگِ آموزنده ای پُࢪ کنم چون من در نمیدانم ترین حالت ممکنم!تࢪجیح مـے دهم سُڪوت ڪنم و به تماشای جهان نشینم وهیــــچ نگویم تا ڪسی را قضاوت نکرده باشم✨️            اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَــلِّ عٓـــلٰے مُــحَـمَّـدٍ ۅاّلِ مُــحَـمَّـدٍ ۅعٓجٓلِ  فٓࢪجٰهٌٓمّ"🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر خوبی هست ؟بچه ها کوچیکن یا بزرگ ؟ولی من جونم واسه مامانم میره

پسرم سومه دخترم دوم

اره بابای خوبیه 

ولی تمام مسئولیت و کارای بچه ها با منه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پسرم سومه دخترم دوماره بابای خوبیه ولی تمام مسئولیت و کارای بچه ها با منه

خداروشکر که پدر خوبی هست 

خب ایشون بیرون هم کار میکنن دیگ 

بچه ها بزرگ تر شن بیشتر درک میکنن و متوجه میشن 

خداروشکر که پدر خوبی هست خب ایشون بیرون هم کار میکنن دیگ بچه ها بزرگ تر شن بیشتر درک میکنن و متوجه م ...

من پیششون سعی میکنم خوبیای باباشونو بگم