2777
2789
عنوان

با همکارم دعوام شد لطفا بیاین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب راست میگه دیگهخیلی کار رو اعصابی کردیچرا از خودت ایده نداریبرو بگرد از مغازه های دیگه خرید کنالان ...

چیزی ک این خانم خوشش میاد پپپپره همه جا قبل اینک ایشون چیزی و بخواد بپوشه اول تو اینستا مد میشه 

کلی آدم میره اون مغازه خرید میکنه نمیتونیییی جلوی اونارو بگیری بعدم من شبیه اون خرید نکردم .اون اصلا خرید نکرده ازش و اینک خواهر من سالهاست پیج طرف و فالو داره پس چون ابجی من فالو داره اون حق نداره خرید کنه ..واقعا این طرز فکر بچگونه است چطور بعضی ها روشون میشه بحث بکنن ..من پارسال ی شلوار خریدم بگ و مشکی بلند ولی شلواره رنگ میداد ب کفش و پوستم ..این خوشش اومد از ی پیج دیگ خرید همونو چون فکر میکرد رنگ نمیده دو تا هم خرید هم خودش هم مادرش من بیام بگم شلوار منو خریدی من دیگ نمیپوشم بحثش زشته 

زن داداش من با مادرم اینا و یه داداش دیگم و خالم اینا میره مسافرت بعد زن داداشم یه پالتو پرو میکنه میبینه اون یکی زنداداشم هم خوشش اومده میخواد بخره سریع بلند با عصبانیت گفته مثل من نخر داداشم گفته زشته خب بخره چکار داری دل زن داداشم میشکنه میگه ببخشید من نمی‌خرم رد میشه دیگه اون پالتوشو می‌خره میرن هتل میبینن خالم مثل همون خریده از جای دیگه خلاصه اونجا خوب خودشو نشون میده خخخخ

چکار دارید کی چی می‌خره من انقد دوس دارم ازم کپی میکنن والا 

اهان متوجه شدم ..نه نگفتم باید ب جا کل کل کردن اینو بهش میگفتم ..ببین این منو تابستون برد اونجا من د ...

اوهوم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چیزی ک این خانم خوشش میاد پپپپره همه جا قبل اینک ایشون چیزی و بخواد بپوشه اول تو اینستا مد میشه کلی ...

وقتی میری از اون مغازه خرید اصلاا بهش نگو اگر هم مسیری که بپیچون و بگو من کار دارم اطراف دیرتر میرم خونه 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

من خیلی کارام اشتباهه مثلا خیلی خصوصی هامو بهش گفتم حتی اینک تو مجموعه ی پسر خاستکارمه بش گفتم نسبت ...

ووللکککک ..دیگه تجربه بشه برات که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد ..فامیل که راز دار نمیشه این که فقططط همکاره و بس و همکارم فقط کافیه یه راز از آدم بدونه همون بعداز می‌کنه شورت عثمان 

لعنتی من میپوشم میبینه 🤣

جلوی اون نپوش ..گفت ا. .‌ازاسن مغازه خریدی .بگو نه والا .مگه فقط همین مغازه تو مملکته .نزدیک خونه خریدم