2777
2789

همکارم خانم هست تقریبا دو سال ازم بزرگ‌تر 

ی مغازه نزدیک محل کار ما هست ک این خانم نشونم داده من ازش چن بار خرید کردم الان یک ماهه با من بحث داره میگ من از فلان چیز خوشم میومده تو خریدی من دیگ نمیخرم من بهت فلان جا رو نشون دادم همه خریدات و میری از اونجا ..با بقیه همکارا ک سال ها دوستن باهم شبیه هم فتوکپی خرید میکنن بهش میگم میگ ما دوستیم اصلا مقایسه نکن اوکیه شبیه بخریم ..خب چ ربطی داره کسی ک بدش میاد خب بدش میاد دیک ..یا این موهاش و کوتاه کرده بود منم موهام آسیب داره گفتم میخوام منم بعدا کوتاه کنم مراسمم تموم بشه گفت من کوتاه کردم تو دیگ کوتاه نکن ..من موهام و پروتیین تراپی کردم خوشش اومده میخواد بره جایی ک من انجام دادم بهش آدرس دادم پیج دادم زنگ زدم قیمت گرفتم حتی گفتم مدل میخواد برو فقط پول مواد بده ..خب اون خیلی بچه است من بچه بودم این مدلی بودم تازه ن ب این شدت ..از اون مغازه کلی آدم خرید میکنه تو نمیتونی بری بگی خرید نکنین چون من از کاراش خوشم میاد 

خیلی راحت بگو .هر وقت سند مغازه به نام تو شد بگو نرم خرید کنم 😏😏😏

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=400802838]خیلی راحت بگو .هر وقت سند مغازه به نام تو شد بگو نرم خرید کنم 😏😏😏[/QUOTوای کلی بحث با‌ من دختره گنده واقعا زشت ..

باید بهش میگفتم تو الگوی منی من ازت تقلید میکنم اصلا من بهت حسودی میکنم تموم 

خب راست میگه دیگه

خیلی کار رو اعصابی کردی

چرا از خودت ایده نداری

برو بگرد از مغازه های دیگه خرید کن

الان این همه انلاین شاپ هم هست

کلی ایده مختلف تو نت هست برای هر کاری و هرچیزی

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم

یا هم بگو من که ندیدم تورو اونجا به عنوان نیروی کار اگر دیدمت حتما دیگه خرید نمیکنم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

[QUOTE=400802838]خیلی راحت بگو .هر وقت سند مغازه به نام تو شد بگو نرم خرید کنم 😏😏😏[/QUOTوای کلی ب ...

خب نگفتی ..

خب نگفتی ..

اهان متوجه شدم ..نه نگفتم باید ب جا کل کل کردن اینو بهش میگفتم ..ببین این منو تابستون برد اونجا من دیدم لباساشو گفتم خوشم نیومد چون همه شومیزاش خاکی و اینا بودن دوست نداشتم ولی زمستونیاش خوشگله میگ حیلی باحالی میگی خوشگل نیست خوب نیست هی میری ازش خرید میکنی خب ب تو چه 

خب نگفتی ..

من خیلی کارام اشتباهه مثلا خیلی خصوصی هامو بهش گفتم حتی اینک تو مجموعه ی پسر خاستکارمه بش گفتم نسبت ب من ی حسادت شدیدی داره از این دحتراست ک اگ ی پسر از تو حوشش بیاد این حالش بد میشه