2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس کیا بود؟ عکس های اینستاگرامی یا آدمایی که می شناختی؟

یک نفرکه ازدوستای خانوادگیمونه.دوسه نفردیگه هم برام اشنان.سه چهارنفردیگه هم نمیشناسم.نه بابااینستاگرامی کجابود😭😭

ما که هرچی میگیم یه گوشتون دره اون یکی دروازه تاپیک پربازدید اینهمه التماس کردن به شوهرت چیزی نگو ت ...

جریانش چیه؟

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚

خیلی جالبه میرید تو گوشی طرف میگردید چک میکنید 

بعد میاید میگید چیکار کنم 

همون موقع که کنکاش میکنید قبلش فکر کنید چیکار کنید 

اصلا دنبال چی هستید وقتی کاری ازتون برنمیاد

بشینید زندگیتونو کنید دیگه

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

الان یکی تاپیک زده بود که شوهزش به پسرش تجاوز کرده . بعد می بینم بعضی ها میان می گن عیب نداره شوهزت فیلم بد می بینه همه مردها نگاه می کنند . این می شه که حشریت گند می زنه به بشریت

و خدای که همین نزدیکی ست

میترسم الان باز یه عده بیان پشت شوهره رو بگیرن.

مثل تاپیک صبح که کفرمو دراوردن زنای اینجا.

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید ,کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شودواز شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده راو گیاه را وزمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!
یک نفرکه ازدوستای خانوادگیمونه.دوسه نفردیگه هم برام اشنان.سه چهارنفردیگه هم نمیشناسم.نه بابااینستاگر ...

خدا لعنت کنه خانومای سبک سر که عکساشونو راحت در معرض دید میذارن عکس که هیچی خودشونو هم در معرض میذارن و باعث این چیزا میشن

یعنی بعضیا یه کارهایی میکنن که تو خود اروپا و آمریکا قفله

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خیلی جالبه میرید تو گوشی طرف میگردید چک میکنید  بعد میاید میگید چیکار کنم  همون موقع که ...

اخه عزیزم شماخودتوبزارجای من.وقتی میبینی اخلاق همسرت عوض شده.بهت توجه نمیکنه.همش سرش توگوشیشه.شماکنجکاونمیشیدببینیدچه خبره.

اخه خواهرم دفعه اولش نیست.سه چهارباردیگه هم مچشوگرفتم.حتی به قهروخونه بابارسید.باطرف رفته بودویلاوپی ...

خب وقتی اینجوریه بنظرت ارزش داره همچین زندگی؟ که مدام بخواد تنو بدنت بلرزه که این دفعه با کی رفته و شخصیتتو خورد کنه

بنظرم یکم سیاست بخرج بده عاقلی کن بجا دعوا و بحث که بعدش بخوای برگردی و هیچ نتیجه ای نداشته باشه

اگه زندگیتو دوس داری ببر ازش تعهد بگیر با یه وکیلم صحبت کن اگه مهریتم بالا باشه خوب میشه چون یجور اهرم فشاره و همه کاراشو بگیر زیر نظر خودت

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜