2777
2789
عنوان

وسواسم عود کرده دوباره💔

184 بازدید | 18 پست

من اواخر تابستون کسی که خیلی دوسش داشتم ولم کرد عمل بینیمم به خاطر مشکل در ازمایش کنسل شده این دو تا واقعا کمر منو خم کردن 

من وسواسی دارم که با هر علامتی فکر میکنم سر.طاان دارم 

هر از چند گاهی میاد سراغم بعد میره الان مدتیه باز اومده سراغم غذا با استرس میخورم ترس تو وجودمه از خواب با ترس و استرس شدید میپرم 

دوستان ترخدا دعا کنید حالم خوب باشه از شر سر..طان به دور باشم واقعا تو عدابم ای کاش بمیرم

نه میم داره نه ح یدونه ر داره محمد نامی کجای تیم من وجود داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متأسفانه منم همچین وسواسی دارم،نه تنها سرطان،بلکه انواع اقسام مریضی ها

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

متأسفانه منم همچین وسواسی دارم،نه تنها سرطان،بلکه انواع اقسام مریضی ها

هر وقت یه مدت غم و ناراحتی میکشم بعدش این وسواسه پیدا میشه اصلا انگار وسواسه با بدن دست به یکی میکنن 

هر وقت یه مدت غم و ناراحتی میکشم بعدش این وسواسه پیدا میشه اصلا انگار وسواسه با بدن دست به یکی میکنن

آره دقیقا

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

من این وسواس دارم یهو وحشتناک شدید میشه که کلا خونه نشین میشم فعلا چند ماهه دارو میخورم آروم ترم

اخ گفتی سه ماه تابستون سیاه سال پیش از گلوم غذا پایین نمیرفت لاغر شده بودم حوصله چیزیو نداشتم اگرم جایی میرفتم دهنم درگیر مریضیم بود 💔

حاجی منم مثل تو همین وسواسی رو دارم

منتها رفتم روانپزشک ، فلوکستین ۲۰ و آسنترا۵۰ و یک دوره پروپانول خوردم بهتر شدم ولی حس میکنم داره دوباره برمیگرده 

۱۹سالمه

ولی من وسواس همه مریضی ها هستم

حاجی منم مثل تو همین وسواسی رو دارممنتها رفتم روانپزشک ، فلوکستین ۲۰ و آسنترا۵۰ و یک دوره پروپانول خ ...

نمیدونم من با هر علائمی میگم نکنه ....

من ۲۰ سالمه زندگیمو به گند کشیدم

تاپیکای منو بخون ، من شرایط روحی بدی رو گذروندم، دکتر و مشاوره و روانشناس بکارم نیومد و کلی هزینه کردم، و بعد از مدت طولانی ی نفر بهم گفت این افکار منفی همش ماله سودای زیاده مغزه، بدنمو پاک سازی کردم و با طب سنتی جلو رفتم ، البته نه افراط توی گرمی خوردن این اشتباهه

من وسواس عملی دارم

همش میگم اگه فلان کارو نکنم فلان اتفاق میفته همه چیو باید صاف و صوف کنم دمپاییارو جفت میکنم و...

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626