2777
2789
الان میخوادبرای خودش ازدبی گوشی ایفون۱۵بخره.عینک ریبن وps5برای بچه هااما من😭😭

یعنی هیچی قرار نیس واست بخره؟ خداوکیلی ؟

وای باورم نمیشه بخدا 

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

خانواده خودم قطعاپشتم هستن اماخوب بخاطربچه هام فکرنکنم به خاطرخیانت بگم طلاق بگیر.مامانم که همی ...

احساس میکنم زیادی صافو ساده ای و اخلاقت روعه برا همین اینجوری باهات رفتار می‌کنه و خیانت می‌کنه

بنظرم سعی کن سیاست داشته باشی با سیاست جلو بری

بخودت برس بعضی شبا مثلا پنجشنبه یا جمعه بچه هاتو بفرست خونه مادر خودت یا مادر شوهرت

بعد تدارک ببین مثلا میز بچین گل بچین یه کادو کوچیک بگیر سعی کن اینجوری سوپرایزش کنی گاها کم نزار هیچ جوره و با این چیزا بکشونش سمت خودت وقتی هدفت طلاق نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشاهده تواین ۱۱سال،سال اول ازدواجم برای شب چاه ایم یک پالتوبرام خریدن.ازهمون سال من هرچی گفتم پالت ...

باورم نمیشه چجوری باهاش داری سر میکنی؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینقد خساست به خرج میدههههه 

هرجوری شده سعی کن ازش تعهد بگیری سر رفتاراش و خیانتش که دیگه تکرارش نکنه ببین حتمااا برو با یه وکیل خوب صحبت کن 

ازدواجتون اجباری بودش؟ چرا رفتارش اینجوریه؟ بعدشم تو چرا از همون اول توقعتو پایین آوردی ازش که الان ...

نه عزیزم اجباری نبود.اومدن خواستگاری وپدرمادرم گفتن میخوای منم فکرمیکردم ازدواج همون لباس عروسه وابروبرداشتن که من خیلی دوست داشتم.بعدکه فهمیدم بقیه ماجراچیه تا۱۰ماه نزاشتم بهم دست بزنه بدم میومد.من خودم۱۳سالم بودوعقلم نمیرسیدکه چیکارکنم.ازاول هم که هیچ سیاستی نداشتم وهمونطورعادت کردم واونم عادتش دادم.

نه عزیزم اجباری نبود.اومدن خواستگاری وپدرمادرم گفتن میخوای منم فکرمیکردم ازدواج همون لباس عروسه وابر ...

۱۳ سالت بود ازدواج کردی؟ الان چند سالته ؟ شوهرت چندسالشه؟

ببین دقیقا برا همینه هرکاری دلش بخواد میکنه اینجوری اذیتت می‌کنه چون سنت کم بودش یجورایی میشه گفت شخصیتتو جوری که خودش دلش میخواسته شکل داده برا همینم الان هر رفتاری دلش بخواد می‌کنه و می‌دونه تو هیچ کاری نمیکنی

احساس میکنم زیادی صافو ساده ای و اخلاقت روعه برا همین اینجوری باهات رفتار می‌کنه و خیانت می‌کنه بنظ ...

دقیقا.اماخوب من ازنظرجنسی هیچی براش کم نمیزارم وحتی ازاونی که میخوادبیشترم هستم.یعنی به معنی کامل راضیش میکنم.نمیدونم چه مرگشه.اندامم روهم که همه میگن خوش تیپی.به خاطره دوتارایمان پوست شکمم شل شده وافتاده است اماخوب بقیه اندامم خوبه.قدم۱۷۰.وزنم ۷۸.بیشتروزنمم توی پایین تنمه.درکل گوشتیم واونم همینطوری میخواد

احساس میکنم زیادی صافو ساده ای و اخلاقت روعه برا همین اینجوری باهات رفتار می‌کنه و خیانت می‌کنه بنظ ...

اگرسیایت داشتم خوب بود.نه باشگاه میزاره برم که خیلی دوس دارم.نه میزاره گواهینامم روبگیرم.تاازدواج کردم گفت مدرسه هم نمیخوادبری وسوم راهنمایی روباجنگ ودعواگرفتم.بااینکه شاگرداول کلاسم بودم.دوس دارم برم لیزرنمیزتره.دوس دارم موهاموکراتین کنم میگه۳۰۰تومنه یارانت دستته هموناروجمع کن بروکراتین کن.چی بگم خواهر😭😭😭تازه باهمون۳۰۰تومن یارانه هم میگه لباس توخونه ایتم خودت بگیر

دقیقا.اماخوب من ازنظرجنسی هیچی براش کم نمیزارم وحتی ازاونی که میخوادبیشترم هستم.یعنی به معنی کامل را ...

بخودت برس

میدونی هرچی بیشتر بخودت برسی خرج کنی ارزشت بیشتر میشه درحال حاضر 

به چش خودم دیدم خانمه کلی مهربون قناعت میکرد وضع مالی طرف خوب شدش رفت سراغ اونایی که کلی پول ازش میگرفتن خرج میکردن

ما که هرچی میگیم یه گوشتون دره اون یکی دروازه تاپیک پربازدید اینهمه التماس کردن به شوهرت چیزی نگو ت ...

😂😂

بعد جالبه تو ک میخوای بگی 

چرا میای مشورت کنی خب برو بگو دیگه

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

همین یکماه پیش رفت برای موهاش۱۰میلیون یکجادارهای ویتامینه خریدکه بخوره موهاش یکم ریزش داره امامن میگم بزاربرم لیزرمیگه همینجوری خوبه پول ندارم.تامیگم برای خودت اینقدرخرج میکنی منم ادمم میگه دوست دارم😤😤

ما که هرچی میگیم یه گوشتون دره اون یکی دروازه تاپیک پربازدید اینهمه التماس کردن به شوهرت چیزی نگو ت ...

میشه بگی چی شد بعد ؟ شوهرش گردن گرفت یا نه ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭