2777
2789
عزیزم من۱۹سالگی دوتابچه هام دستم بود

یعنی همسن الان من بودی؟🥲

خیلی سخته بخدا

من هنوز با داداشم سر خوراکی دعوا میکنم 😑

ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب شما زندگی عین کبک سرتو تو برف کن میپسندین 🧐

بله وقتی خودم ندونم چیکار میخوام بکنم

بله اگر راهی نداشته باشم بخوام بسوزم و بسازم 

بله اگر پشت و پناهی نداشته باشم 

بله اگر هدفم فقط رو کم کنی باشه نه طلاق 

عزیز من کنکاش فقط درصورتی خوبه قصدت جدایی باشه و پشت و پناه داشته باشی 

در عیر اینصورت فقط روح و روانت داغون میشه 

و اتفاقا طرف مقابل زیرک تر و حواس جمع تر

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤
بله وقتی خودم ندونم چیکار میخوام بکنم بله اگر راهی نداشته باشم بخوام بسوزم و بسازم  بله اگر پ ...

هیچ وقت هیچ شرایطی نیست که هیچ راهی نباشه مگر اینکه به خدا باور نداشته باشی 

خدا  خودش همه چی رو طبق زمانش اگه خود بنده اش بخواد و بسپاره بهش انجام میده اونم به صورت رایگان

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg

خواهردلت خوشه.هیچکدوم ازشبکه های مجازی نه تلگرام نه واتساپ نه اینستانمیزاره نصب کنم.تاهمین قبل مهرهم ...

عزیزم با سن کم ازدواج کردی به نظرم طلاق بگیر بعدش برو دیپلمتو بگیر بعد کار کن بچه هارم بده به خودش الانم چیزیو از دست ندادی هنوز ۲۴ سالته الان اقدام نکنی به خودت میای میلینی شده ۶۴ سالت و همینطوری

وای استارتر خیلی عجیبی شوهرت با رفیقای خانوادگیتون رابطه داره و عکس نود برای هم میفرستند، تو به جای ...

این پول ندادناوبحثای دیگه مربوط به این هفت هشت ساله زندگی مشترکه.امامن دارم اینجادردودل میکنم بحث اصلی تاپیک هم همون عکساست.بخاطرپول ندادن که تاپیک نزدم😞😞

این پول ندادناوبحثای دیگه مربوط به این هفت هشت ساله زندگی مشترکه.امامن دارم اینجادردودل میکنم بحث اص ...

خب آخرش چی شد؟

زنگ زدی به اون زنیکه؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش