2777
2789

اونی که از روی علاقه انتخاب کرده

چه شاغل بودن رو چه خانه دار بودن رو

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه دارم عشوه ولوندی زیاد دارم وقتم ازاده 😂

اصلا انقد بلدم ک تعجب میکنم بعضی زنا اخلاق مردونه دارن برام عجیبه

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

اونی که از روی علاقه انتخاب کردهچه شاغل بودن رو چه خانه دار بودن رو

زیبایی عشق آتشین …. بعد یه مدت همه چی عادی میشه و رابطه نیاز به سیاست داره که بتونی موندگارش کنی 

حالا کدوم زن موفق تره 

هم شاغل هم خانه دار هر دو قابل احترام هستند و سبک زندگی افراد متفاوته و مهم اینه هر کس در موقعیت که هست از اون موقعیت راضی باشه.. نمیدونم چرا بحث زناشویی رو به اینجور مطالب ربط میدید واقعا؟ اینجور چیز ها فرد به فرد متفاوته و هیچ ربطی به شاغل بودن یا نبودن نداره 🤝👌

و شاغل بودن با تمام سختی هاش از بهترین حس های دنیاست واقعا 💙✨

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

یه کم به منم یاد بده من مثل مردام...ناز و عشوه هم ندارم.

حضوری باید یاد بدم اخه چجوری پشت گوشی کاش دوستم بودی بخدا بسته ب موقعیت فوت وفناشو یادت میدادم 🥺🫂

ما رفقای زیادی نداریم فقط ادمای زیادی میشناسیم 🫠

بسنگی به آدمش داره

لوندبودن در کنارش شاغل بودن معرکس

منظورم استقلال مالی

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

زیبایی عشق آتشین …. بعد یه مدت همه چی عادی میشه و رابطه نیاز به سیاست داره که بتونی موندگارش کنی حال ...

از نظر روانشناسی هیچ ۱۰۰ درصدی نیست که بگیم کدوم

سیاست رابطه ربطی به شاغل بودن یا خانه دار بودن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨