2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست
اصلا جدا از یلدایی مگه همسرش نیستی خوب باید باهم برید خرید تو هم چیزایی که نیاز داری بخر ای بابا

🥲🥲🥲🥲هعیییییییی 

اعصابم به شدتت خورده و تلخی ماجرا اینجاست که چند وقت دیگه ام تولدمه و قراره دوباره جلوی خانوادم‌سر افکنده بشم 

یعنی انقدر حرص و جوش خوردم از بعد عقدم‌روز به روز دارم‌لاغر تر‌میشم و حالا به جز اون اینکه حس میکنم فقط بابت نیاز جنسیش زبون‌میریزه حالمو بیشتر بد میکنه

🥲🥲🥲🥲هعیییییییی  اعصابم به شدتت خورده و تلخی ماجرا اینجاست که چند وقت دیگه ام تولدمه و قرار ...

ازدواج سنتی بوده؟

عزیزم الهی چقدر اذیت شدی 💔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به همسرت بگو ما رسم یلدایی داریم باید یلدا وسیله بیارید خونه ما

اوردن فقط میوه که کادو پیچ کرده بودن که تازه میگفتن میخواستیم بریزیم‌تو مشما بیاریم یعنی واقعاااا تف

خیلی واقعا شرایط ازار دهنده ایه  خواهر شوهرما همشون میان پیشم میگن اره ما مراعات حال پدرمونو م ...

ببین عزیزم...اصلا هیچ وقت بابت این مسائل خودتو آزار نده ..هیچ کس با چهارتا دست لباس شخصیتش شکل نگرفته...این آداب و رسوم هم دلیه..هر کی به دلش باشه برگزار میکنه هرکی هم نباشه نه..مثلا من و خواهرم هیچکدوم این یلدایی ملدایی رو نداشتیم اما برا دختر عموم مادرشوهرش براش آورد خیلی هم شیک و پیک....حالا مثلا چه اتفاقی افتاد ..همه تموم شد و سالها گذشت ...مهم خوشبختیه...سخت نگیر ...دوران نامزدیتو بابت این مسائل تلخ نکن

دو ساله عقدم هیچ عیدی برام چیزی نیاوردن  وسایل عقدمم یه سری چرت و پرت آوردن همه رو دادم به یه ...

خیلییییییییییییییی ترسناکهههه خیلییی

این بحث بی ارزش شدن حال ادمو بد‌میکنه 

تازه میپرسیدن دوست داریشون چیو دوست داشته باشم یه چس میوه رو😏😏

خیلییییییییییییییی ترسناکهههه خیلییی این بحث بی ارزش شدن حال ادمو بد‌میکنه  تازه میپرسیدن دوس ...

دقیقا به منم همینو گفتن وقتی وسایل عقدمو آوردن

گفتن خوب بود مامانت اینا ک نگفتن چیزی کمه

حالا چی بود ی شال نمیدونم واسه کدوم قرنی بوده تو خونه پیدا کرده بود گذاشته بود تو چمدون یه کیف بود ک له بود کلا یه شلوار واسه ۱۰ سال پیش بود اصلا داغون😂😂😂

ببین عزیزم...اصلا هیچ وقت بابت این مسائل خودتو آزار نده ..هیچ کس با چهارتا دست لباس شخصیتش شکل نگرفت ...

میفهمم چی میگین منم گیر‌چن دست لباس نیستم  این بحث بی ارزش بودن حالمو بد میکنه 

اینکه  به قول خودشون با سیاست دارن رفتار میکنن که منم مثل باقی عروساشون پر رو نشم 

یا تناقض رفتارای همسرم.

حس میکنم بابت نیاز جنسیش فقط منو میخواد

اینکه بین‌پنو و خواهراشوهرام فرق میزارن اینچیزا

نمیتونم من ادمیم که به زور خواسته های دلمو میگم  البته بهش گفته بودم بریم فلان چیزو بگیریم &nb ...

ببین عزیزم دوران عقد که هنوز خونه پدرتی چه اشکالی داره مامانت برات خرید کنه...والا کسایی رو میشناسم ازدواج کردن اما مامانشون هزینه لباسشونو میده..متأسفانه لباس هم خیلی گرون شده

ببین شعور شون در اون حد بوده کاریشم نمیشه کرد، تو زندگی دیدگاهش به رسومات درستش میکنی و مناسبتا رو یادش میدی، اما الان

بابت هر کاری که کرده تشکر کن و درمورد لباس

چرا وقتی میگه دلتنگت نمیگی منم و بیا هم ببینمت هم با هم باشیم و بریم یه سری خرید دارم انجام بدیم؟ 

چرا دنیا رو سخت میکنی گلی؟ 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند