2777
2789

دلم خونه نابود شدم از اخلاقاش که چند ساعت خوبه چندساعت نه از طرز فکر قدیمیش ازحرف زدنش که هر جا زبون باز میکنه ابروی منو میبره مجردی چیزی میکشیده الان جلو داداشم که مجرده میگه تازه داد زدم گفتم مگه افتخاره گریه گرفت میگه ساکت تا گوشیو نزدم تو سرت بدتر اذیت شدم که جلوی خانوادم میگه ساکت تا گوشیو نزدم تو سرت جلو بابام جلو مامانم اونام هیچ نگفتن به غیر اینا همه جا بلد نیس چطور حرف بزنه چیو کجا بگه چیو کجا نگه حالا داداشم محرمه پس بقیه چی؟؟

حاملم اومدم خونه مامانم که یکم فکرم راحت باشه وقتی زنگ میزنه پشت گوشی خوبه اما رو در رو زمین و اسمون فرق داره فقط دلش میخواد اذیتم کنه نه به سلیقه من تا حالا جلو رفته نه ادمی که دلم میخواست شد پشت گوشی انگار بهتر خودش نیس رو در رو انگار دشمنشم انگار دوست داره زنش مثل یه دوست دختر کنارش باشه که فقط پشت گوشی خوبه راهی برا طلاقم ندارم هیچ راهی من تو زندگیم اصلا شانس نداشتم قبلا قبل شوهرم عقد بودم اونم وحشت ناک بود جدا شدم بعد اون نامزد کردم اون خوب بود اما خودم خراب کردم جدا شدم الان این سومی حساب شد که قسمت شد باهاش برم زیر سقف و راهی برای جدایی تا ابد نیس فقط بگید چیکار کنم خوب شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموی من سه بار ازدواج کرد و طلاق گرفت چرا وقتی نمیتونی زندگی کنی بمونی و خودتو بسوزونی

وقتی آدم نمیشه طلاق بگیر گوره حرف مردم بابا 

ولی تو الان بارداری نمیخام ناراحتت کنم ولی بازم درست نمیشه مطمن باش

اینو گفتم که با خودت نگی نه راه پس دارم نه پیش 

آدم  از خودش مهم تر مگه داره 

وقتی زندگی سخت و جهنمیه با طرفتون جدا شید 

بهتر از موندن و تو سری خوردنه

باید بهش بگم و از امشبم میخوام تا مدتی باهاش سرد باشم

نه سرد نشو اتفاقا مهربون تر باش

راضیش کن برین مشاوره

حتی اگ فکر میکنی خساست میکنه ،خودت یا خانواده ت هزینه مشاوره رو بدین حتما بری 

ولی توصیه میکنم جلسه اول تنهایی بری نظر مشاور بشنو 

اگر مشاور بهت پیشنهاد داد دونفری برین .