2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااا نميتوني خيلي رك بهش بگي ك ما رسم يلدايي داريم؟؟؟بجاي اين سرسنگين جواب دادنات مشكلتو مستقيم بگو ...

میگم من بهش گفتم بریم یه لباس و یه روسری بگیریم که توام سختت نشه اونم‌گفت باشه 

ولی الان اصلا انگار نه انگار 

میگفت تولدت چی چیزی هست و اینا که بگیرم یا نگیرم😑

خوب مگه شوهرت حقوق نداره که مراعات پدرش و می کنن. خوب خودتم بی زبونی. وقتی می خواستن یلدا بیارن می گفتی من خرید نکردم که. یا مستقیم از شوهرت می پرسیدی چی می خوان بیارن. خودت هیچی نگفتی اونا هم سرسری گرفتن. از الان برا تولدت یه کادو مشخص کن بگو اینو برا تولدم می خوان

اتفاقا حس میکنم فقط داره زبون میریزه که خرم کنه

فقط میتونم بگم خیلی زجر اوره خودم تو شرایط شما بودم لعنت ب اون زمان ها

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
اوردن فقط میوه که کادو پیچ کرده بودن که تازه میگفتن میخواستیم بریزیم‌تو مشما بیاریم یعنی واقعاااا تف

خسته نشن🫤🫤پس میدونن باید بیارن و نیوردن!!!به نظرم مقصر خانوادشن شوهرت اتفاقا دوستم داره فقط مردا مخصوصا پسرا از این چیزا اصلا سر درنمیارن باور کن من مثلا مادرشوهرم پرسید شما رسم یلدایی دارید گفتم اره دوشب قبلش برام اورد شوهرم اصلا خبر نداشت چه خبره کارتشو داد گفت برپ هرچی میدونی بگیر بده مامانم مادرشم تزییین کرد اورد 

اسی انتظار نداشته باش ذهن خوانی کنه

حتی اگه متوجه‌ شدی ک با سیاست داره می پیچونه

مستقیم برو سر اصل مطلب 

اون می تونه مستقیم نیاز جنسیشو درخواست کنه

اونوقت تو نمی تونی نیاز های اولیه ت که پوشاک رو ازش بخوایی  

ببین شعور شون در اون حد بوده کاریشم نمیشه کرد، تو زندگی دیدگاهش به رسومات درستش میکنی و مناسبتا رو ی ...

چون حس میکنم زبون‌میریزه و نمیاد بهش گفتم میخوام‌برم‌خرید و هیچی نگفت 

میگم که کلا تناقضه 

اعصابمو بهم میریزه

وقتیم که بیرون میریم فقط با ماشین منو میچرخونه هیج ایده ای برای خوشحال کردنم نداره بابت اینم خوشم‌نمیاد ببینمش 

چون همش وقت تلف کردنه

عزیزم نمیخام خدایی ناکرده زندگیت بهم بخوره اما من تاپیکاتو خوندم بنظرم بهتره یکم راجب نامزدت تحقیق کنی و ب نتیجه ای برسی وگرنه بعد عروسیت بدتر میشه 

حس زنا خیلییی قویه و هیچوق دروغ نیست 

اینک حس میکنی قربون صدقه هاش الکیه حتما دلیلی داره مطمئن باش 

این حست رو‌پیگیر باش 

تا عروسی نکردی یکاری کن

اتفاقا حس میکنم فقط داره زبون میریزه که خرم کنه 

نه عزیزم ....این چه حرفیه ...بازم برو خدا ر شکر کن...یادمه تو دوران عقدم بعضی از برنامه ها برام انجام نشد اما شوهرم زبون ریختن هم بلد نبود 😂😂

عزیزم تنها راهش اینه با نامزدت صحبت کنی

بهش همینارو بگو

بگو به فکر چند تکه لباس نیستم اما چرا فرق میذارین پیش خانواده ام سرافکنده شدم و حس بدی دارم

بگو دوست داشتن به گفتن نیست باید عشقت حس خوبی کنارت داشته باشه و از عمق وجوش کنارت شاد باشه

اگه نتونی حرف هات رو بزنی باختی

هر روز این فرق گذاشتن ها بیشتر میشه

تو ازدواج کردی پس لازمه بخاطر خودت و زندگیت زبون و سیاست داشته باشی زرنگ باش

وقتی حرفی نزنی میگن نمیفهمه 

در ضمن شوهرت شاید اصلا از این رسم و رسوم ها چیزی نمیدونه چون مرد ها خیلی از این چیز ها سردرنمیارن باید خواهر شوهر و مادرشوهرت این کار ها رو بکنن

ارزش آدم به چهارتیکه لباس وکفش نیست.

بعدم ازالان یادبگیرحرف بزنی نه باجنگ ودعوا وقهروناراحتی بازبون خوش ودوستی.ازپیام های شوهرتم پیداست که خیلی باشخصیت ومهربونه.ولی توخیلی باهاش سرد وبی روح حرف زدی اگه همیشه همینجوری که خیلی بده.خیلی بدترازلباس نخریدن اونهاطرز حرف زدن توهست.

بهش بگو دوران عقد دیگه تکرارنمیشه بگومیدونم تو بعدازعروسی هزاران باربرام کفش وپالتومیخری ولی من الان دلم میخادتوعقدبرام بخری.همه ازم میپرسن بگواونامتوجه ابرازعلاقه های توبه من نمیشن عقلشون ب چشمشونه.تونخری فک میکنن من برات بی ارزشم.

ولی اینم درک کن شاید واقعن پول نداشته که برات بخره.اگه برات توضیح دادسعی نکن مخالفت کنی.

ماییم و شب تار وغم یار و دگر هیچ، صبر کم 
میگم من بهش گفتم بریم یه لباس و یه روسری بگیریم که توام سختت نشه اونم‌گفت باشه  ولی الان اصلا ...

عزيزم يه روسري و لباس بگي ك نميخره بايد ميگفتي ما رسممونه ك طلا باشه حتما همراه با چن دست لباس بذارش تو فشار ك حداقل به چن دس لباس راضي باشه بايد ياد بگيره اين چيزارو