2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست

دقیقا باید بفهمم که چطوری رفتار کنم‌باهاش 

یه مشاور‌میگفت رفتارای توی دوره عقد کل رفتار شخصو توی زندگیش مشخص میکنه 

منم‌متاسفانه عین‌مامانمم ما همه مون‌کم‌توقع و همیشه در حال فداکادی هستیم در صورتی که این زنا مورد پسند مردا نیستن تهش کسی که خرج میکنن براشو دوست دارن

اووووو چه زبونی داشته نه من اصلااااااااا اینطوری نیستم  اصلااااااا من حتی واسهوخانواده خودمم‌ا ...

نه اگه از الان سرسری بگیری بعدا هم میگن ولش کن نمیخواد بگو رسم داریم باید طلا و لباس بیارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگه از الان سرسری بگیری بعدا هم میگن ولش کن نمیخواد بگو رسم داریم باید طلا و لباس بیارید

🙂🙂تازه همسرم‌پریروز میگفت زنگ‌بزن از مامانم اینا تشکر‌کن😑😑😑انگار‌مثلا چی شدههه اه واقعا از این وضع خوشم نمیاد .

میدونی انقدر عصبیم و میدونم تقصیر خودمم هست فقط دوست دارم‌باهاش دعوا کنم و یکی دو ماه اصلا نبینمش

دقیقا مشکل من این‌نگفتن و خجالته  چی‌بگم

ببین گفتم اون احتمالا خودش هم نمیدونه باید برات خرید کنه یا باید یلدایی برات بیاره اینکه بیرون میری هم چیزی نمیخره یا هدفی نداره احتمالا بخاطر اینه که با دختری رابطه نداشته نمیدونه باید برات چکار کنه از پیام هاش معلومه که دوستت داره

بهش بگو ببین رسمه که یلدایی لباس و... میخرن برای عروس میارن میدونم که برای زنداداش هات و خواهرات هم اوردن نمیدونم چرا برای من نیاوردین من پیش خانواده ام خجالت کشیدم ولی فکر کردم که حتما تو از این رسم ها خبر نداری وگرنه نمیذاشتی خجالت زده بشم.

طوری بهش بگو که نخواد از خودش و خانواده اش دفاع کنه فقط دلیل اینکه یلدایی نیاورده رو برات توضیح بده

اگه با مرد بد صحبت کنی یا بد خانواده اش رو بگی بجای گوش دادن و درک کردن تو، فقط به اینکه جوابت رو بده فکر میکنه پس اروم و منطقی و بدون توهین باهاش حرف بزن

وقتی بیرون میری بهش بگو بیا فلان چیز رو بخوریم یا فلان جا بریم و...

اگه خسیس نباشه کم کم راه میافته

قدرش رو بدون چون اخلاق دخترها رو نمیدونه ازش دلسرد نشو

🙂🙂تازه همسرم‌پریروز میگفت زنگ‌بزن از مامانم اینا تشکر‌کن😑😑😑انگار‌مثلا چی شدههه اه واقعا از این ...

اگه همینجوری پیش بری زندگیت بهم میخوره

مطمئن باش توی خونه یه صحبتی شده و شوهرت میخواد تو رو پیش خانواده اش شیرین کنه میگه ازشون تشکر کن

سیاست داشته باش انقدر ساده نباش دختر

ببین گفتم اون احتمالا خودش هم نمیدونه باید برات خرید کنه یا باید یلدایی برات بیاره اینکه بیرون میری ...

نمیدونم 

شاید شما درست میگی ولی خسته ام‌ازش‌و خیلی دلسرد شدم

اتفاقا امشبم باهاش دعوا کردم ولی نتونستم‌بگم‌چرا ناراحتم  کلا حس میکنم‌بهتره چند وقت نبینمش

اگه همینجوری پیش بری زندگیت بهم میخوره مطمئن باش توی خونه یه صحبتی شده و شوهرت میخواد تو رو پیش خان ...

اینطوری اگه باشه که بیشتر ناراحت میشم 

بابت اینکه چیز خاصی نیاوردن‌و میخوان ازشون تقدیرم بشه😏😏😏اصلا کاش نمی‌اومدن با این ابرو ریزیشون

خیلی واقعا شرایط ازار دهنده ایه  خواهر شوهرما همشون میان پیشم میگن اره ما مراعات حال پدرمونو م ...

خب مش‌ل همینه خودت مستقیم نمیگی اونم از خدا خواسته بخدا جات باشم کاملا مستقیم ازش درخواست میکنم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا