2777
2789

زندگی‌تون فرق می‌کرد؟

این آدمی که الان هستید نمی‌بودید؟

من خودم هرجای دنیا که بودم بازم همینی بودم

که الان هستم...

زندگیم طوریه که این مورد تغییرش نمی‌ده نه این‌که زندگی خوب و جالبی نداشته باشم؛ منظور اینه‌که شخصیتم همینی می‌بود که الانم هست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه حسرت هام به خاطر محل زندگیمه معلومه که زندگیم فرق میکرد 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

من نه فکر میکنم شرایط شکوفایی بیشتری داشتم

این نبودم

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

نه آمریکا بودم خوشبخت عالم بودم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من عاشق ایرانم و فکر میکنم هرکسی اینجا بدنیا اومده حتما تو زندگی قبلیش روح والا و بزرگواری بوده چون ...

👍👍👍👍👏👏👏👏🌺🌺🌺❤️❤️❤️

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

قطعا و با اختلاف حیلی زیادی متفاوت بود

تو ایران اینطوری شده که فقط یه رشته های خاص شغل دارن

اگه کشور پیشرفته ای بودم میتونستم برم پی علاقم نه اینکه برم رشته ای که علاقه ندارم چون شغل داره

و اینکه چه استعدادها که کنکور نیست و نابود کرد

چه استرس هایی بیخودی که از جامعه و فرهنگ نکشیدیم

قطعا تاثیرداشت،منی ک تو محدودیت شدید بزرگ شدم تو کشوری مثل آمریکا،کره جنوبی،چین،آلمان یا انگلیس بودم قطعا بهتر رشد میکردم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید