2777
2789
عنوان

اولین یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 98 پست
هیچی  فقط یه تیکه پارچه اونم از خیلی قبل پیش داشتن‌اوردن حس میکنم واقعا بدبختم

عزیزم 

حالا اروم باش غصه نخور 

این رسم ها از ایام قدیم بوده تا به الان من نمیدونم چرا ی سری ها پرو پرو میخان از زیر این رسم ها دربرن 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب به وقتش جبران کن براشون  به همسرت هم بگو بزار بدونه میفهمه وداری خانومی میکنی  مناسبت ...

میدونی چی ناراحتم میکنه اینکه بقیه عروساشون با سیاستن 

و همه ی اینارو بهترینشو گرفتن و حالا اینا برای من نمیخوان اون طوری کنن و منم ساده و خیلی مظلومم میدونی این‌حس فرق گذاشتنه و بی ارزشی حالمو بد میکنه نه چهار تیکه لباس 

اینکه حس میکنم همسرم داره واسم‌نقش بازی میکنه باعث میشه ازش بدم بیاد

میدونی چی ناراحتم میکنه اینکه بقیه عروساشون با سیاستن  و همه ی اینارو بهترینشو گرفتن و حالا ای ...

میفهمم 

همینا روبه همسرت بگو 

الان نگی تا آخر عمر تو دلت میمونه سنگینیش 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
عزیزم  حالا اروم باش غصه نخور  این رسم ها از ایام قدیم بوده تا به الان من نمیدونم چرا ی ...

حس بی ارزش بودن خیلی بده🥲🥲😔😔 دیگه چند روز غصه خوردم دیگه نمیدونم باید چیکار‌کنم گفتم بیام اینجا بنویسم تا خالی بشم

حس بی ارزش بودن خیلی بده🥲🥲😔😔 دیگه چند روز غصه خوردم دیگه نمیدونم باید چیکار‌کنم گفتم بیام اینجا ...

میفهمم منم کشیدم واقعا حس بدیه💔به همسرت بگو رک و پوست کنده بگو 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
میفهمم  همینا روبه همسرت بگو  الان نگی تا آخر عمر تو دلت میمونه سنگینیش

نمیتونم من ادمیم که به زور خواسته های دلمو میگم 

البته بهش گفته بودم بریم فلان چیزو بگیریم  ولی دیگه هیج حرفی ازش نیاورد یا دیروز گفتم‌لباس میخوام شاید با مامانم رفتم اصلا نگفت پول داری یا چی نیازته بگیرم من از این دلگیرم  و اینکه پیاماش و ابراز علاقه اش حالمو بهم میزنهههههه بتونم یه اسکرین میزارم براتون

نمیتونم من ادمیم که به زور خواسته های دلمو میگم  البته بهش گفته بودم بریم فلان چیزو بگیریم &nb ...

عزیزم توقع نداشته باش طرفت حرف رو از چشمت بخونه 

تو زندگی خصوصا با مرد ها باید مستقیم حرفت رو بزنی 

با زبون نرم بگو توقع داشتم حداقل خودت وخانوادت برام ارزش میذاشتید ومثل باقی عروسهاتون باهام رفتار میکردید .

من وقتی تبعیض میبینم ناخودآگاه باعث میشه تبعیض بزارم ودر اینده کم کاری کنم در حقشون 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     
بدیش اینکه خودشو میزنه به کوچه علی چپ و همش داره با سیاست رفتار میکنه دیگه حس میکنم‌دارم آلرژی میگیر ...

اصلا جدا از یلدایی

مگه همسرش نیستی خوب باید باهم برید خرید تو هم چیزایی که نیاز داری بخر ای بابا