2777
2789

برا همونه اونقدر مشکلات جنسی و اجتماعی دارن 

حالا ی سری میان میگن ایران نه که نیسته 

خطاب به اونا «عزیز من برو تحقیق کن تو سایتای مختلف بخون ببین درصد فساد ج...سی تو چه کشورهایی بیشتره بماند که همین ایرانم بی بند و باری و بد آموزیای ماهواره به این وضع رسوند .»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زویا بیوتی اینو میگفت هلند زندگی میکنه و از همونجام ازدواج کرده

نمی‌دونم راستش من اطرافم زیاد مهاجرت کردند به آلمان و دانمارک و سوئد همشون هم میگفتن اینجا اونطوری که  میگن نیست حتی خانواده ها رو دوست پسر دختر داشتن بچه هاشون حساسن یه سنی تعیین میکنن‌برای این کارا 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

ما قبول داشته باشیم یا نداشته باشیم چه فرقی به حالمون داره؟

برای کسایی که تو همون کشورها زندگی میکنن خوبه

چون برای بچه بدون عقد رسمی میتونن شناسنامه بگیرن

و بعضی جاها به عنوان مادر مجرد کمک هزینه دولتی میگیرن 

خوش به حالشون

خب پولت اگه میرسه برو اونجا زندگی کن چرا تو این سایتی حیف نیست ؟؟!

اخه زنایی اروپایی خیلی لنگ مرداییی مثل توان لحضه شماری میکنن برا امثال تووو 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

فرهنگ رو باید جامعه قبول کنه. اینجا بیشتر جوابا نه هست چون جامعه ی ما قبول نمی کنه. 

به نظر من‌ تعهد هیچ ارتباطی با ازدواج نداره. خائن خائنه و متعهد متعهده. چه مجرد باشه و چه متاهل‌. این بر می گرده به شخصیت و وجدان طرف.

می مونه حقوق قانونی و نگاه جامعه. که در این مورد اونجا با اینجا زمین تا آسمون فرق می کنه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

نسبت به فرهنگ خودشون خیلی بهتره 

مهم تعهد نه رسمی و غیر رسمی 

چه فرقی داره رسمی و غیر رسمی وقتی خیانت کنن

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

به شدت‌ بله.

کیفیت رابطه ی زوج براشون مهمه.نه فقط یه برگه قانونی و زیر سقف زندگی کردن و تهشم تحمل بخاطر حرف مردم و طلاق عاطفی و....

اینجا دغدغه به قول عوام فقط گرررفتنه حالا با چه شرایطی مهم نیست.فقط بگیرررره یعنی به سعادت رسیدن🤣