2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من جاریم و شوهرش چندین بار پشت سرم حرف زدن قضاوت الکی کردن دروغ

فقط حرف خودشون ک گفتن و کاری ک کردن نه کمتر نه بیشتر

ایا برای دوستام تعریف کنم گناه داره؟؟

اگه واقعا برات مهمه بله گناهه

واقعا؟؟خوب کار اونا باعث شده من همه دردو مرضی بگیرم از بس گریه کردم و خودخوری نباید درد دلمو به کسی بگم؟؟

اگر میدونید میشه دلیلش هم بگین؟

اره برام مهمه

من جاریم و شوهرش چندین بار پشت سرم حرف زدن قضاوت الکی کردن دروغ فقط حرف خودشون ک گفتن و کاری ک کردن ...

ول کن بابا به یه ورت 😑اگه شرعیشو بخای بدونی اگه دوستات جاریتو شوهرشو تا حالا ندیده باشن پس غیبت حساب نمیشه و گناه نیست

" و إِنّے قِد رأِيتُ الحُريَةَ ؛فے زِنزانَةِ قلبِڪـ "
ول کن بابا به یه ورت 😑اگه شرعیشو بخای بدونی اگه دوستات جاریتو شوهرشو تا حالا ندیده باشن پس غیبت حسا ...

نه ندیدن تا حالا

خواهر من همین حرفاشون چندسال زد همین یورمو نابود کرد

واقعا خیلی اذیت شدم و باعث شدم تمام بدنم استرسی بشه و دروغ نمیگم هرکی میپرسید چرا انقدر داغون و ساکت و گوشه گیر شدی بهشون میکفتم دلیلش اما الان یه مدت ک انگیزشی و ...گوش میدم و کتاب میخونم

دلم نمیخواد دیگه حرفشو بزنم

اما بعضی وقتا ک یادم میاد واقعا اذیت میشم

واقعا؟؟خوب کار اونا باعث شده من همه دردو مرضی بگیرم از بس گریه کردم و خودخوری نباید درد دلمو به کسی ...

ببین عزیزم اونا گناه حق و ناس رو مرتکب شدن اگه اشتباه نکنم تو هم بخواییی بگی پیش کسی اگه اون شخص جاریت رو دیده باشه یا احتمالا اینکه در اینده ببینتش باشه غیبت میشه دیگه که اونم حق و ناسه .وتنها گناهی که با وساطتت خدا هم حل نمیشه حق و ناسه پس چه کاریه بسپار به خدا خودش بهترین وکیله