2777
2789
ببین عزیزم اونا گناه حق و ناس رو مرتکب شدن اگه اشتباه نکنم تو هم بخواییی بگی پیش کسی اگه اون شخص جار ...

خوب راهی هست بخوام جبران کنم

نمیخوام توجیعی واسه کارم باشه اما اون باعث شده بود با کاراش ک بچم تا ۳سالگی منو پس بزنه فقط برا شیر منو میخواست وقتی حرف امد گریه میکرد میگفت دوستت ندارم😢😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خدا حرف بزن خودت رو سبک کن

خوب اون موقع تا حالا ک گفتم چی؟دلم نمیخواد برم بگم اما اگر موقیعتش پیش بیاد میگم ک به هرکی گفتم میگم تمام حرفاتون و کاراتون بدون اینکه  حرفی کمتر یابیشتر بزنم

اگر همین امشب توبه کنم خدامیبخشه؟

حق وناس فداتشم فقط اون که پشت سرش حرف زدی باید ببخشه تا جایی که من میدونم

خاک برسرم  کاش نزده بودم ولی واقعا اگر به کسی نمیزدم داغون میشدم چون یکبارم نشد شوهرم بهشون بگه چرا اینجور میگین میدید روز ب روز داغونترمیشم

اما دوسال فهمیده خیلی پشیمون ولی من انگار یه غده شده سر دلم ک چرا با من اینکارو کردن من ک کاری نکردم 

الان دارم بااشک مینویسم

خاک برسرم  کاش نزده بودم ولی واقعا اگر به کسی نمیزدم داغون میشدم چون یکبارم نشد شوهرم بهشون بگه ...

بخدا خیلی وقتا یادم میاد فقط گریه میکنم به کسی هم ک بگم بعد عذاب وجدان میگیرم

اگه مطمئنی چرا به خودشون مستقیم تذکر نمیدی؟چرا مرض بگیری 

چون اون موقع زبون نداشتم مطمعن؟؟تو رو خودم میگقتن 

جاریم میومد میگفت شوهرم بهت اینجور گفته

خواهرشوهرم میومد میگفت جاریت اینجور گفته

مادر شوهرم میومد میگفت بردار شوهرت اینجور گفته بعد برمیگشت تو رو خودمم میگفت دیگه مطمعنتراز این

خوب اون موقع تا حالا ک گفتم چی؟دلم نمیخواد برم بگم اما اگر موقیعتش پیش بیاد میگم ک به هرکی گفتم میگم ...

بنظرم انقدر خودتو اذیت نکن اگر گفتی که تموم شده و گذشته بیخیال، آدم یوقت دلش داره میترکه مجبوره بایکی حرف بزنه، دلشو گرم کنن تا نترکه، 

مطمئنا برا هممون پیش میاد

آبروشونو که نبردی

بنظرم انقدر خودتو اذیت نکن اگر گفتی که تموم شده و گذشته بیخیال، آدم یوقت دلش داره میترکه مجبوره بایک ...

نه حتی نرفتم حرفهای ک امده بود بهم گفته بود در مورد بقیه به کسی بگم

فقط حرفی ک زده بود