2777
2789
چون اون موقع زبون نداشتم مطمعن؟؟تو رو خودم میگقتن  جاریم میومد میگفت شوهرم بهت اینجور گفته خو ...

این دیگه غیبتت نبوده مستقیم بهت توهین میکردن که...

اگه اون دوستت برادرشوهر و جاری رو نمیشناسه، غیبت حساب نمیشه و میتونی درد دل کنی پیشش

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
نه حتی نرفتم حرفهای ک امده بود بهم گفته بود در مورد بقیه به کسی بگم فقط حرفی ک زده بود

کلا میگم خودتو اذیت نکن برا چیزی که گذشته

اونقدر که قبلا حرص خوردی،، الانم بخاطر اینکه چرا حرفشو زدی، میخای خودتو حرص بدی، 

ولش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه غیبتت نبوده مستقیم بهت توهین میکردن که... اگه اون دوستت برادرشوهر و جاری رو نمیشناسه، غیبت ...

نمیشناسن اما شاید بعضیاشون یبار دیدنش

اره توی رو خودم همش میگفت بخدا

نمیشناسن اما شاید بعضیاشون یبار دیدنش اره توی رو خودم همش میگفت بخدا

از این به بعد هر وقت از کسی ناراحت شدی خیلی راحت به خودش بگو فلانی این حرفت درست نیست یا هر جواب دیگه ای که خودت صلاح میدونی، راحت راحتی دیگه،خودخوری هم نداری

ایا صبح نزدیک نیست؟؟؟
از این به بعد هر وقت از کسی ناراحت شدی خیلی راحت به خودش بگو فلانی این حرفت درست نیست یا هر جواب دیگ ...

اره دوست دارم همینجور کنم دیگه 

اما فعلا بقیه امدم گفتن اینجور گفته پشت سرت

دلم میخواد خودش بگه ک قشنگ جوابش بدم نمیخوام برا بقیه بد بشه