2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست
اره بعضی وقت ها مرگ واقعا قشنگه حس میکنم فقط مرگ می‌تونه منو به آرامش برسونه 

من یه پیام طولانی برات نوشتم فکر میکنم ندیدی. فقط اومدم دوباره بگم این فکرا ر‌و از سرت بیرون کن و از هر آدم مریضی هم که تو رو از راه درست دور میکنه فاصله بگیر.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی رفتم جاش کمک خواستم انگار زیر پونس موندم نمیبینن منو دعا میکنم اما دعا های من اثر نداره

داره برو ی گوشه درب انقلاب بشین نگاهش کن بگو راهو نشونم بده بگو اقا منتظر یه اشاره ام پناهم بده

من یه پیام طولانی برات نوشتم فکر میکنم ندیدی. فقط اومدم دوباره بگم این فکرا ر‌و از سرت بیرون کن و از ...

معذرت می‌خوام اگه ندیدم الان نگاه میکنم به خدا منم دوست دارم به خاطر بچه هام قوی باشم تحمل کنم هر راهی بگی رفتم هر فکری نمی‌دونم تاوان چی رو پس میدم اینقد به در بسته میخورم هر چی فک میکنم تا حالا بد نکردم به کسی همیشه هم هر کاری از دستم بر اومده واسه کسی دریغ نکردم 

قابل توجه اونایی که فکر میکنن هر کسی اسم مادر روش باشه مقدسه.

آخه یه آدم چطور میتونه تا این حد پست باشه؟

خدا فقط لعنتش کنه.

عزیزم گذشته رو رها کن فقط اگه بچه هات برات ارزش دارن از این مادر سمی دور شو و تا آخر عمرت هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش

یه زندگی جدید با بچه هات شروع کن شما واسه هم کافی هستید به هیچکسم احتیاجی ندارید

اگه میخوای زندگی بهت لبخند بزنه این آدمای سمی رو کلا از زندگیت برای همیشه حذف کن.

قبل از ک ث ا ف ت کاریایه شوهرت بچه دار شدی یا بعدش؟؟

یه سال بعدش دومی هم ناخواسته شد خواستم سقط کنم سه ماهش بود دکتر گفت درد و حس می‌کنه نکردم اما اینا بعد بچه هامم فکر نکردن من به جهنم بچه هام گناهی نداشتن 

داره برو ی گوشه درب انقلاب بشین نگاهش کن بگو راهو نشونم بده بگو اقا منتظر یه اشاره ام پناهم بده

آخ آخ با هندزفری اون آهنگ آمدم ای شاه پناهم بده رو هم گوش بدی و اشک بریزی . 

منی که سال ۹۷ اینکار رو کردم و 

ورق زندگیم با دعای امام هشتم و لطف خدا برگشت 

خیلی خیلی شدیدا ناراحت شدم براتون و واقعا الان نمیدونم چطوری میشه این همه غم تو رو تسکین داد ولی فقط ...

یکی از بزرگترین ترس های زندگیم تنهایی این خیلی ضعیفم کرده شخصیتمو وابسته کرده  تنها میرم بیرون حس بد دارم نمی‌دونم چرا این جوری ام مرسی از وقتی که گذاشتی ببخش پیامتو ندیده بودم 

هر دوتا شون پسرن

منم زندگیم خیلی داغونه مامانم بشدت ادم بی احساسیه و بابامم بدتر از اون منو ببین در حال مرگم روشونو میکنن اونطرف که نبینن در این حد در صورتی که من از بچگی پوستم به خاطر خنگ بازیاشون کنده شده بار تموم سختیای زندگی رو انداختن رو شونه هام که باعث شد درسم نخونم فقط خنگ بازیای اینا رو جمع کنم خدا رو شکر کن که پول داری من که یه قرونم ندارم یه میلیارد پول کمی نیست تا الانشو صبر کردی از الان به بعدشم صبر کن بشین به اینده فکر کن تو به کسی به جز خودت نیازی نداری پولشم داری که سرپا وایسی باید صبور باشی تا به موفقیت برسی چاره ای جز صبر نداری میتونی زندگیتو تغییر بدی خدا هم بهت کمک میکنه ولی عجله نکن که از چاه بیوفتی تو چاله