2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست
منم زندگیم خیلی داغونه مامانم بشدت ادم بی احساسیه و بابامم بدتر از اون منو ببین در حال مرگم روشونو م ...

انشاالله حل بشه مشکلاتت عزیزم دارم همه سعیمو میکنم گاهی مثل امشب و با جون کندن و هزار فکر صبح میکنم صبح سعی میکنم سرپا باشم باورت میشه اینقد گریه کردم یه هفته ای انگار رو پاک هامو زنبور زده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله حل بشه مشکلاتت عزیزم دارم همه سعیمو میکنم گاهی مثل امشب و با جون کندن و هزار فکر صبح میکنم ...

کاملا حالتو درک میکنم چون منم مثل تو بعضی وقتا تنها راه ارتمشو مرگ میبینم اما اینکارو نمیکنم صبر میکنم کاری که تا الان کردم درسته دیرتر به خواسته هات میرسی اما زندگیت بهتر میشه ما چاره ایی به جز صبر نداریم خدا رو شکر کن دوتا پسر داری اینا بزرگ بشن پناه زندگیت میشن دلخوشیت میشن بشین به روزای خوبی که قراره خودت بسازی فکر کن اصلا برات مهم نباش که الان کجایی قرار نیست تا ابد پیش این زن بمونی موقتیه دلتو قوی کن به خدا ایمان داشته باش مطمعن باش همه چی درست میشه

یه سال بعدش دومی هم ناخواسته شد خواستم سقط کنم سه ماهش بود دکتر گفت درد و حس می‌کنه نکردم اما اینا ب ...

چی بگم آخه... حتما سنت خیلی کم بوده که نمیدونستی نباید از یه پ د وف ی ل که به خواهرت دست درازی کرده و با مادرت ر ا ب ط ه داشته بچه دار بشی..

ولی ازت خواهش میکنم حالا که آوردیشون تو این دنیای بی رحم تنهاشون نذار بچه هاتو به دندون بگیر خوب بزرگ و تربیتشون کن تو در قبالشون مسئولی اونا با پای خودشون نیومدن به این دنیا فکر خودکشی رو از سرت بیرون کن اگه بلایی سر خودت بیاری از آه و ناله بچه هات تو اون دنیا هم آرامش نخواهی داشت..

فقط به خدااااا متوسل شو و به خودش توکل کن باهاش خییییییلی حرف بزن ما آدما هر چقدرم که دورمون شلوغ باشه اگه خدارو نداشته باشیم تنها ترینیم..

یکی از بزرگترین ترس های زندگیم تنهایی این خیلی ضعیفم کرده شخصیتمو وابسته کرده  تنها میرم بیرون ...

بیا و نقطه ضعفتو به نقطه قوت تبدیل کن. چند وقت با خودت تنها باشی مشکلاتت یکی یکی حل میشه بهت قول میدم. دیروقته، شب بخیر.

عزیزم باخوندن پست هات بی اختیار اشک‌هام جاری شد هر چند زندگی خودم هم مشکلات زیادی داره ولی از خدا میخوام درهای خیر و رحمت و مهربانیش رو بروت بازکنه ان شاالله از این به بعد زندگی روی خوشش رو بهت نشون بده 🤲🏻🌷

چی بگم آخه... حتما سنت خیلی کم بوده که نمیدونستی نباید از یه پ د وف ی ل که به خواهرت دست درازی کرده ...

تو سن کم ازدواج کردم اجتماعی نبودم من به جز دوستای مدرسه ام یادم نمیاد دوست دیگه ای داشته باشم این دوسال اخیر که راه خوبی رو پیش نمی‌رفتم با چند تا دختر در حد کافه و تولد و اینا بودم  تنها افراد مهم و نزدیک زندگیم خلاصه میشد شوهرم مامانم خواهرم به شدت و بیمار گونه هم بهشون وابسته بودم 

متن و میخوندمو تصور میکردم قشنگ بود انشاالله که بشه ممنون 

مطمعن باش دلتو قوی بکنی صبرتو زیاد بکن به سختیا غلبه میکنی یه ادم دیگه ازت متولد میشه تو الان از بقیه جلوتری بعد پشت سر گذاشت این سختیا یه ادم خیلی قویتری میشه که هیچ بادی نمیتونه بلرزونت هرجا کم اوردی بشین به اینده ای که قراره برای خودت و بچه هات بسازی فکر کن ولی برای هر تصمیمی که خواستی بگیری حسابی تحقیق بکن ایشالله که خدا همیشه پشت و پناه خودتو بچه هات باش و از هر ادم پلیدی حفظتون کنه

عزیزم باخوندن پست هات بی اختیار اشک‌هام جاری شد هر چند زندگی خودم هم مشکلات زیادی داره ولی از خدا می ...

معذرت می‌خوام که ناراحت شدی دعای قشنگت انشاالله واسه خودت هم پیش بیاد 

چقدر تاسف خوردم چقدر ناراحت شدم 

اسی هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه دستتو بده به خدا و بلند شو نگو ضعیفم نگو وابسته م فقط یه چیز برات مهم باشه بچه هات و بچه هات 

آنقدر رو پای خودت وایسا ک مادرت انگشت به دهن بمونه البته ک حیفه اسم مادر که به اون گفته بشه 

بچه هات گناه دارن به فکر اونا باش 

خدا کمکت کنه 

تو نی نی سایت تاپیک خیانت دیگه واقعا عادی شده واقعا داریم به کجا میریم 

امیدوارم خدا کمکت کنه

چه زن قوی واقعا آفرین بهش کاش منم میتونستم 

عزیزم میتونی هرکس یه مشکل داره ببین میگن یه روز خدا مشکلات همه رو میریزه رو سفره وقتی افراد میشینن و مشکلات بقیه رو میبینن میفهمن چه مشکلات سخت تر از مشکل خودشون هست و باز مشکل خودشونو برمیدارن میدونم خیلی سخته ادم از مادرش ضربه بخوره نهایت قطع رابطه میکنی و تمام خداوند هیچ کس رو با بچش امتحان نکنه خواهر خودم بچش اوتیسم داره نمیدونی چجوریه اوایل بقول شما مثل مرده متحرک بود اما بعد از حدود سه سال تونست باقضیه کنار بیاد باورت میشه فقط همون پسر رو داره بهش میگیم یک بچه دیگه بیار میگه اگر اونم اوتیسم داشته باشی چی و الان داره به زندگیش ادامه میده از خدا میخام خدا به تمام زنای سرزمینم کمک کنه همچنین به شما دوست عزیزم