2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 128 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم حق دارید ناراحت باشید 💔 عزیزم الان گذشته تون داره آزارتون میده یا اون ارتباطی که جدیدا بهم خورده؟ 

و حس می کنم مادرتون هنوز هم داره بهتون زخم می زنه درسته؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

سلام عزیز دلم حق دارید ناراحت باشید 💔 عزیزم الان گذشته تون داره آزارتون میده یا اون ارتباطی که جدید ...

سلام آره زبونی و به هر روشی که بتونه الان گذشته هم ازارم میده رابطه ای هم که تموم شده فشار وارد کرده بهم 

ببینید می تونید مادرتون به نحوی با سیاست راضی کنید بره پیش روانشناس بالینی خانواده درمانگر؟ اگر راضی شد به نظر من نصف مشکلات میره جلوتر چون ارتباط بهتر میشه می مونه آزار گذشته... که آزار گذشته هم شاید به وسیله طرحواره درمانی یا روان تحلیل گری بشه برطرفش کرد 

ببینید می تونید مادرتون به نحوی با سیاست راضی کنید بره پیش روانشناس بالینی خانواده درمانگر؟ اگر راضی ...

نه متاسفانه از دید اونا من مریضم اول که توهمی بودم وقتی هم که کامل ثابت شد متهم شدم به این که یه چیزی رو خیلی بزرگ میکنم اصلا قبول ندارن مشکل دارن 

نه متاسفانه از دید اونا من مریضم اول که توهمی بودم وقتی هم که کامل ثابت شد متهم شدم به این که یه چیز ...

با سیاست منظورم این هست طوری که توی عمل انجام شده قرار بگیره 

اما خب شاید روش های سیاستی یک خرده انسانی نباشه اما حس می کنم برای موارد بحرانی واجب باشه 

نه متاسفانه از دید اونا من مریضم اول که توهمی بودم وقتی هم که کامل ثابت شد متهم شدم به این که یه چیز ...

شما که پول داری برو حتی شده دور اطراف مشهد یه خونه بخر یه پیج باز کن آنلاین لباس یاچیزدیگه بفروش یا باهمین داستان زندگیت بلاگرشو اینستا حداقل از همین بتونی پول دربیاری زندگیتو بچرخونی کل خانوادتو شوهرتم کلا رابطه ات قطع کن چون خانوادت مریض جنسی هستن هم شوهرت هم مادرت