من نمیدونم وقتی یه آدم واقعا به کمک نیاز داره چرا تاپیک و میترکونین خوب با موضوعش کنار نمیایین برین بیرون من امشب اینقد روم فشاره فقط تو فکر خود کشی ام خواستم فقط یکم حرف بزنم لطفا نترکونین اگه با موضوعش اذیت میشین برین بیرون من تایپ کردم زیاد طول نمیکشه بخونین فقط لطفا اگه چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنین شاید چاره ای جز مرگ باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلت اینکه که میخوای حتما با یه موجود تر باشی موقعیت و پول داری خودت از پس زندگیت بر بیا جدا نشدی مگه لزومی نداره اصلا با شوهر سابقت در ارتباط باشی دندون لق باید کند هم مادرت هم شوهرت سابقت واسه وارد رابطه جدید شدنم عجله نکن اصلا فقط فکر پیشرفت مار باش برای آینده و تربیت بچه هات همین
اره بعضی وقت ها مرگ واقعا قشنگه حس میکنم فقط مرگ میتونه منو به آرامش برسونه
خودکشی با مرگ فرق میکنه عزیز.اگر تایم خالی داشتی یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی کسایی ک خودکشی کردن و مرگ موقت رو تجربه کردن رو ببین.واقعا تاسف باره سرگذشتشون.
امید داشته باش خدا بزرگه
﷽من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט میپسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـٖؒ