2777
2789
عنوان

به نظرتون راه حلی به جز مرگ دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 128 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته دارم همین کارو میکنم اما امروز واقعا کم آوردم 

تو ک میگی سوختی خب پای بچه هات بسوز..یعنی راهی نداره برگردی؟اگرهم ن پس دورشو از اونجا بروبرای همیشه خودت بمون و خودت

انشاالله فردا میرم دنباله خونه گفتم شاید موردی پیدا بشه معاوضه کنه با ماشین ها و چک هارو هم قبول کنه ...

انشاءالله.برات دعا میکنم.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

مشکلت اینکه که میخوای حتما با یه موجود تر باشی موقعیت و پول داری خودت از پس زندگیت بر بیا جدا نشدی مگه  لزومی نداره اصلا با شوهر سابقت در ارتباط باشی دندون لق باید کند هم مادرت هم شوهرت سابقت واسه وارد رابطه جدید شدنم عجله نکن اصلا فقط فکر پیشرفت مار باش برای آینده و تربیت بچه هات همین

اره بعضی وقت ها مرگ واقعا قشنگه حس میکنم فقط مرگ می‌تونه منو به آرامش برسونه 

خودکشی با مرگ فرق میکنه عزیز.اگر تایم خالی داشتی یه قسمت از برنامه زندگی پس از زندگی کسایی ک خودکشی کردن و مرگ موقت رو تجربه کردن رو ببین.واقعا تاسف باره سرگذشتشون.

امید داشته باش خدا بزرگه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
خیلی وقته دارم همین کارو میکنم اما امروز واقعا کم آوردم 

شما ی مادر هستی اولویتت بچه هات باشن اینکه بری ی شهر دیگه فکر خوبیه ب نظرم گذشته تو بزارپشت سرت با مادرت قطع ارتیاط کن و ی شغل پیدا کن ومستقل شو